menu

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Μεγάλος πόλεμος στην Ευρώπη το Νοέμβριο (του 2012)


Το ξέρω ότι σας προκαλέι έναν μικρό πανικό ο βαρύγδουπος τίτλος...Αλλά δεν είναι λιγότερο το σοκ που είχα σήμερα το πρωί. Ξέρεις τι είναι να σε ξυπνάει το τηλέφωνο να είναι η πρώην σου μέσα στ άγρια χαράματα και μέσα σ όλα τ άλλα που θέλει να σου πει να σου πετάει και το "φεύγω απ την Ελλάδα γιατί τον νοέμβριο θα γίνει μεγάλος πόλεμος στην Ευρώπη". 
Συγκλονισμένος απ το πρώτο σοκ της λέω "κάτσε και πως το λες αυτό έτσι"
Απάντάει ορθά κοφτά : I have my information (ναι αλλοδαπή η κυρία)
"Έχω τις πληροφορίες μου"...

Πόσες και πόσες φορές έχω ακούσει αυτή τη φράση από διαφόρους στη ζωή μου.
Συλλογίστηκα αφου έκλεισα το τηλέφωνο ότι είχε κάποιες περίεργες πηγές πληροφοριών στην δυτική ευρώπη. Κάποιους ιδιαίτερα ματσωμένους εισοδηματίες καπιταλίσταρχους αλλά και φραγκάτους του υποκόσμου της ανατολικής Ευρώπης.
Για Ελλάδα να μην γίνεται λόγος δεν είχε καμία σοβαρή διασύνδεση, στον τόπο μου παίζω στην έδρα μου. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση μου βάζει τα γυαλιά....Είναι δυνατόν η barbie να χει τέτοιες πληροφορίες και να ευσταθουν ;;;
Μετά από περίσκεψη αποφάσισα να το ψάξω περισσότερο - σημειωτέον η barbie - δεν γνωρίζει οτι ασχολούμαι με ιστολόγια και μάλιστα συνομωσιολογικά. Άλλωστε αν το γνώριζε τι συνομωσιολόγος θα μουν.


Η μόνη πληροφορία που συμπίπτει είναι του Νοστραδάμου.

Με λίγα λόγια λέει αυτά
-Θα ξεσπασει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, το Νοέμβριο. Θα χρησιμοποιηθούν βακτήρια, ιοί και χημικά όπλα
-Θα υπάρξει σύγκρουση μεταξύ της Δυτικής Ευρώπης και των ΗΠΑ.
-Θα υπάρξει σύγκρουση μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας και της Γαλλίας.
- Ενδεχόμενως θα ξεσπάσει στρατιωτική σύγκρουση στην χερσόνησο της Κριμαίας.
- Η Ευρώπη θα υποστεί οικονομική ύφεση
-Θα υπάρξει χημική καταστροφή στη Μαύρη Θάλασσα.

Βεβαίως πιθανόν να συμπίπτει με με καμιά χριστιανική προφητεία...Αλλά ποτέ δεν ήμουν ιδιατέρα φίλος των χριστιανικών θεμάτων...Ήτοι είμαι χαρακτηρισμένος αντίχριστος κλπ από φανατικούς του χώρου.


Το καλύτερο βέβαια είναι οτι μόλις χθες ο Τζωρτζ Σώρος ο χρηματοδότης και υποκινητής του ΓΑΠΑ και του Τσιπρανδρέα αλλά και των ΜΚΟ, "προφήτεψε" οτι η Γερμανία έχει 3 μήνες διορία να βρει λύσεις στα θέματα της Ισπανίας και Ιταλίας (λιγότερο της Ελλάδας σε βαθμο βαρύτητας βέβαια) αλλιώς η κρίση που θα ρθει το Φθινόπωρο θα είναι τρομακτικών διαστάσεων. 

Και μην ξεχνάτε μετά ακολουθεί ο περιβόητος Δεκέμβριος... Και “αντίστροφα ο χρόνος μετράει” που τραγουδάει και ο Χατζηγιάννης. Αντίστροφη μέτρηση μέχρι την απόλυτη καταστροφή του 2012, τη συντέλεια του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Γιατί τότε ο «Μεγάλος Χιλιομετρητής» των Μάγιας θα φθάσει στο «Σημείο Μηδέν» προκειμένου να αρχίσει ένας νέος κύκλος 1.872.000 ημερών (5.125,37 χρόνια). Στο κέντρο του Γαλαξία μας υπάρχει μια μαύρη τρύπα και το 2012 ο Ηλιος θα ευθυγραμμιστεί με το επίπεδο του Γαλαξία για πρώτη φορά ύστερα από 26.000 χρόνια.

Απόλυτη καταστροφή ή νέο ξεκίνημα ; Πιθανόν να σκάσουν μυτη και τιποτα εξωγήινοι για να χουμε να λέμε και να γράφουμε εμείς οι γραφικοί στα ιστολόγια μας. Βεβαίως και οι Ολυμπιοι να επιβάλλουν την τάξη. Και τα ερπετά του Νιμπιρού.

Βεβαίως όλα αυτά στα μάτια μου μοιάζουν σαν την περιβόητη και ποθούμενη ΝΕΜΕΣΗ
που θα διανύμει την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ τη θεία δίκη...

Ας το ελπίσουμε βέβαια οτι τόσο αίμα ανθρώπινο δεν θα χυθεί άδικα στο βωμό αγνωστων θεών και δαιμόνων. Κια τα λαμόγι που ζουν εις βάρος των συνθρώπων τους όχι μόνο δεν θα θριαμβέυσουν αλλά θα εξολοθρευτούν...Ότι τουλάχιστον το αίμα αυτό θα επιφέρει την ΝΕΜΕΣΗ
"Θέλει κι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους" 


Εσένα τη Νέμεση καλώ, 
τη βασίλισσα την πανίσχυρη, 
μέσω της οποίας αποκαλύπτονται οι πράξεις των θνητών ανθρώπων, 
την αιώνια, την αξιοσέβαστη, με την απεριόριστη όραση, 
εκείνη που αγαλιάζει με το ορθό και το δίκαιο... 
ΕΣΣΕΤΑΙ -)(- ΗΜΑΡ 


Αλλά τι σας λέω τώρα...Εγώ είμαι απλώς ο τρελός του χωριού...¨Αλλος ένας γραφικός που γράφει.
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin