menu

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ "ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ" ΚΥΒΟΥ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!


Τον Αύγουστο του 2011 είχα γράψει σχετικά με την εμφάνιση ενός κύβου σε φωτογραφίες που έστειλε ο SOHO από την δραστηριότητα του Ήλιου (Περισσότερα ΕΔΩ). Χθες 2 Οκτωβρίου έκανε πάλι την εμφάνιση του ο "γνωστός" κύβος και εγώ ξαναγράφω: Έχει πέσει λογοκρισία από την NASA και ο κύβος καλύπτει κάτι που δεν θέλουν να φανεί.. ή υπάρχουν κύβοι που κόβουν βόλτες στο διάστημα..;;;
Tην αποκάλυψη της φωτογραφίας την είδα στο φιλικό ιστολόγιο τουScottCwarring και προτού το δημοσιεύσω προσπάθησα να βρω με link την φωτογραφία που υπάρχει στο sohodata και δημοσίευσε στο ιστολόγιο του. Με την πρώτη ματιά είδα πως ο κύβος
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!
Ανεβάζοντας την ανάλυση σε 1024 και με ζουμ στην οθόνη διέκρινα τον διαφανή πλέον κύβο που η NASA φρόντισε να "κρύψει"!
Έτσι για μία ακόμα φορά μετά από μια αποκάλυψη κάποιου blogger στο internet η NASA τρέχει να διορθώσει τα λάθη της... Το αποτέλεσμα που θα δείτε αν ακολουθήσετε τον σύνδεσμο που σας έχω ακριβώς από κάτω θα είναι αυτό: 


Διακρίνεται πλέον ΜΟΝΟ το περίγραμμα του κύβου και όχι ολόκληρος ο κύβος. Όπως στην 1η φωτογραφία. Και ξαναγράφω ότι μετά την αποκάλυψη του blogger scottcwarring η NASA έτρεξε να παραλλάξει την φωτογραφία στην ιστοσελίδα της. Φυσικά αυτό σημαίνει το αυτονόητο: ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ. 
Τα στοιχεία είναι ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ !!!
Τι συμβαίνει στο Ήλιο; 
Τι είναι αυτός ο κύβος; 
Άγνωστο σε εμάς διαστημόπλοιο ή ΩΜΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ; 
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2ο ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ και πάση θυσία πρέπει να παραμείνει κρυφό από τους ευκολόπιστους ανθρώπους.Ακολουθείστε τον σύνδεσμο παρακάτω για να το δείτε και με τα μάτια σας:
http://sohodata.nascom.nasa.gov/cgi-bin/soho_movie_theaterΕπιλέξτε Image type: ΕΙΤ304, Resolution 1024 και ημερομηνία 2012-10-02 01:19 και πατήστε Search. 
Πατήστε [Control και +] για μεγέθυνση και θα διακρίνετε αυτό που σας γράφω.
Φυσικά καθόλου απίθανο μετά από αυτό το άρθρο οι εικόνες να πάψουν να υπάρχουν. Έτσι απλά προτρέχω για να καταλάβετε τι παίζει..


Απο το: WORLDJUDGE2012



twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin