menu

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝΜΕΡΟΣ Α΄ - Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ


Πολλά έχουν ειπωθεί για την γενιά των ερπετών ή ερπετοειδών που από την απαρχή της ανθρώπινης προϊστορίας κυριαρχούν ή/και ελέγχουν κρυφά τον πλανήτη μας και, φυσικά, τους ανθρώπους, έως σήμερα. Μάλιστα, πατέρας της συνωμοσιολογικής θεωρίας που θέλει αυτά τα ερπετά να μπορούν να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους –πολιτικούς, κυρίως, όπως ο Μπους, η Θάτσερ, ο Ομπάμα, κλπ– θεωρείται ο David Icke. Είναι οι Δρακονιανοί που θέλουν να κατακτήσουν τον πλανήτη μας σε βάρος των Ανδρομέδιων.
Μπορεί σαν θεωρία να φαίνεται εξαιρετικά υπερβολική, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς, υπάρχουν πέτρινοι μάρτυρες που, μέσα από την σιωπή τους, φαίνεται να λένε πάρα πολλά. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να μαντέψουμε σε ποιες από όλες τις παρακάτω περιπτώσεις, τα ερπετά-δράκοι και λοιπά ερπετοειδή είναι εχθροί του ανθρώπου και κυριαρχούν επάνω στον άνθρωπο ή πρόκειται για φιλικά όντα ή σύμβολα. Ανάλογα με τις εποχές, τον πολιτισμό, την μόρφωση και την αντίληψη, το ερπετό συμβολίζει την σοφία και την γνώση, όπως του Ασκληπιού ή του Ερμή στο Κηρύκειο. Άλλοτε συμβολίζει κάτι το απεχθές και ύπουλο. Άραγε, αυτός ο διαχωρισμός ισχύει και για το ερπετοειδές; Ή μήπως είναι πάντα εχθρικό; Πάντως, υπάρχει μεγάλη και, μάλιστα, πολύ στενή σχέση μεταξύ ορισμένων ερπετών και των περισσότερων αρχαίων θεοτήτων, είτε σαν απλή σχέση, είτε αυτά τα δύο ταυτίζονται, είτε το ένα εμπεριέχεται στο άλλο οπότε και απεικονίζονται μισά-μισά: μισοί άνθρωποι και μισά ερπετά. Μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν θα κάνουμε ένα ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο από τα πανάρχαια χρόνια ως σήμερα.

    
Βρέθηκαν στην Μεσοποταμία, στο Ιράκ και χρονολογούνται μεταξύ 5000-4500 π.Χ.


               
    Από μουσείο στο Όσλο της Νορβηγία                                     Σουμερική θεότητα 


           
Ο ερπετοειδής αιγυπτιακός θεός Sobek.                 Βρέθηκε πάνω σε ένα βράχο στην Αυστραλία και υπάρχει σε κάθε μύθο των Αβοριγίνων. Σχετίζεται με το πιο πολύτιμο αγαθό της ζωής, τα νερά. Δεν φαίνεται να έχει άμεση, αλλά, ούτε και έμμεση σχέση με τα ερπετά και ερπετοειδή. Ωστόσο θυμίζει έντονα την φιγούρα της Αιγυπτιακής Νουτ: 


Νουτ, θεά του θανάτου και κατ’ επέκταση της ανάστασης αφού ο Φαραώ έμπαινε στο σώμα της γι’ αυτό το λόγο.
Παρατηρήστε πως η φιγούρα κάτω από την Νουτ έχει φιδίσιο κεφάλι. 


Βλέπουμε το αρχαιότερο, χρονολογικά (1200 π.Χ.), ερπετοειδές στην Μέση Αμερική. Περιοχή La Venta. Προϊόν της μυθολογίας-θρησκείας των Ολμέκων. Άραγε, πρόκειται για ένα γλυπτό στο οποίο το ερπετό έχει στην αγκαλιά του έναν άνθρωπο ή έναν άνθρωπο ενσωματωμένο μέσα στο ερπετό σαν να το γεννάει, όπως στην επόμενη εικόνα;

Ένα γλυπτό που κοσμεί το Κολέγιο της Οξφόρδης. Βλέπουμε ένα ερπετοειδές μέσα από το οποίο βγαίνει ή γεννιέται μία θηλυκή φιγούρα (μάλλον δεν είναι γυναίκα, καθώς το πρόσωπο μοιάζει κάπως ανθρώπινο αλλά στα πόδια έχει οπλές) ή μήπως αυτή η οντότητα ελέγχεται από το ερπετό; 

Το «Άσπρο Φίδι», είναι μία από τις πολλές παραδόσεις που ακούγονται στην Κίνα. Εδώ βλέπουμε ένα ερπετοειδές με κεφάλι γυναίκας και σώμα φιδιού σε ηγετική θέση να δίνει εντολές ή να παίρνει συμβουλές.


Στην Ινδία υπάρχει μία παράδοση που μιλάει για γάμους ερπετών και ανθρώπων. Μάλιστα στο Nagpure City τιμούν ακόμα αυτές τις «ενώσεις», οι ηλικίες των οποίων φτάνουν ή και ξεπερνούν τα όρια της ανθρώπινης προϊστορίας.


Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε κοντά στην Safaniya του Ανατολικού Province. Σύμφωνα με την αγγλική λεζάντα της φωτογραφίας (αν είναι αυθεντική) υπάρχουν περισσότερα από 3.500 χιλιάδες παρόμοια είδη στην περιοχή Tanajib.


Ο τίτλος αυτού που βλέπουμε είναι «Ο Υιός του ανθρώπου πρέπει να υψωθεί όπως και το φίδι».


Ανάλογη της προηγούμενης είναι και αυτή η μυσταγωγική απεικόνιση.


Σε αυτόν τον πίνακα βλέπουμε ένα ερπετοειδές να δίνει ή να κρατά κάποιο βιβλίο σε καθολικό θρησκευτικό ηγέτη.


Η Lakshmi, ινδική θεά της ευημερίας, του πλούτου, του φωτός, της γονιμότητας, της γενναιοδωρίας και του κουράγιου. Προστατεύεται από μία «ασπίδα» από φίδια, όπως και ο Βούδας:


Ο Βούδας και το φίδι βασιλέας Mucalinda


Στον βουδισμό έχουμε εικόνες μισών ανθρώπων και μισών ερπετών.


Βρίσκεται στην Piazza Duomo, στο Μιλάνο της Ιταλίας. Ένα ερπετό που καταπίνει έναν άνθρωπο. Ανάλογη είναι και η επόμενη εικόνα σε αρχαιοελληνικό αγγείο, όπου το ερπετό τρώει τον Ιάσωνα μπροστά στα μάτια της Μήδειας: Ποιος μυστικός συμβολισμός κρύβεται σε αυτή την κατάποση, αφού όπως ξέρουμε ο Ιάσωνας δραπέτευσε ενώ έκλεψε και το χρυσόμαλλο δέρας;

Η Μέδουσα Γοργώ, από την μετώπη ναού στην Κέρκυρα, η οποία Γοργώ, όπως γνωρίζουμε από την μυθολογία μας είχε φίδια αντί για μαλλιά, κατά την μεταμόρφωσή της από την θεά Αθηνά.

Ο Κέκροπας, γέννημα της Αττικής γης, ήταν μια χθόνια θεότητα αλλά, και ερπετοειδές. Από την μέση και πάνω ήταν άνθρωπος, ενώ από την μέση και κάτω ήταν ερπετό-φίδι. Ήταν ο πρώτος βασιλιάς της Αθήνας στην οποία έδωσε αρχικά το όνομά του, Κεκροπία. Οι πρώτοι νόμοι θεσπίστηκαν από αυτόν και ήταν αυτός που επινόησε την γραφή και υποστήριξε την μονογαμία.

Άλλος βασιλιά της Αθήνας ήταν ο Εριχθόνιος (μισός άνθρωπος και μισός ερπετό, ή ολόκληρος ένα φίδι), γιος της Αθηνάς και του Ήφαιστου.

Κατοπινός βασιλιάς ήταν ο Ερεχθέας τον οποίο πολλοί ταυτίζουν με τον Εριχθόνιο, ημι-ερπετό και αυτός. Μεγάλωσε στην Ακρόπολη, στο Ερεχθείο.

Όπως είπαμε και αρχικά, δυστυχώς, μας λείπουν οι γνώσεις για να μπορέσουμε να αποφανθούμε για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Δεν μπορεί όλα τα ερπετά ή ερπετοειδή που συναντήσαμε ως τώρα (δεν πρέπει να ξεχνάμε του Κινέζους Δράκους Βασιλείς και πόσα άλλα ακόμα…) να μπουν στο τσουβάλι των επίβουλων επικυρίαρχων, μα ούτε και όλα μπορούμε να τα θεωρήσουμε αθώα…ΜΕΡΟΣ Β΄ - Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ


Στο πρώτο μέρος για τα ερπετοειδή έως σήμερα, διαπιστώσαμε μέσω φωτογραφιών ότι αυτά υπάρχουν καθώς είναι καταγεγραμμένα στο μάρμαρο, στον βράχο, σε πίνακες, καθώς και σε κάθε είδους επιφάνεια. Υπάρχουν από την Κεντρική Αμερική ως την Ινδία και την Κίνα. Από την προϊστορία ως τους σύγχρονους αιώνες. Οι περιπτώσεις αυτών των «επισκέψεων» ερπετοειδών, μέσα στην πορεία των χιλιετιών, φαίνεται να χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες: τους «καλούς» και τους «κακούς».

Ειδικά για τους τελευταίους, τους «κακούς», αν λάβουμε σοβαρά υπόψη μας τις θεωρίες του David Icke, τότε αυτοί φτάνουν έως και τις μέρες μας, μέσα από προέδρους των ΗΠΑ αλλά και άλλων κυρίαρχων κρατών ή βασιλείων, όπως το Βρετανικό, είτε και μέσω θρησκειών.
Κατ’ επέκταση της θεωρίας αυτής, τα ερπετοειδή θέλουν να κυριαρχήσουν και να κατακτήσουν τον κόσμο. Γι’ αυτό όλα όσα γίνονται σήμερα, όπως η οικονομική κρίση, η Ατζέντα 21 κλπ, έχουν σαν σκοπό την υποδούλωση και τον αφανισμό μεγάλου μέρους της ανθρωπότητας.

David Icke

Αν και, στα περισσότερα σημεία του, ο ισχυρισμός του Icke φαντάζει ακραίος, στοιχειοθετεί εξαιρετικά επιχειρήματα που βασίζονται σε αρχαία κείμενα και πέτρινες επιγραφές, παραδόσεις, δημοσιεύματα των τελευταίων αιώνων, σύγχρονους επιστήμονες (αστροφυσικούς, βιολόγους κλπ) μαρτυρίες, ακόμα και αποδείξεις που επιδέξια κουκουλώθηκαν. Το συμπέρασμα είναι ένα: αυτά τα ερπετοειδή, ήρθαν από κάπου αλλού εδώ και χιλιετηρίδες, ενσαρκώθηκαν σε συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη μας από τις οποίες εξαπλώθηκαν, με σκοπό να κατακτήσουν τον πλανήτη με κάθε μέσο και τρόπο.
Η κατατωγή τους πιθανότατα προέρχεται από τον πλανήτη Άρη. Εκεί υπήρχαν οι λευκοί Αρειανοί, μία εξελιγμένη φυλή την οποία ο αρχαίος κόσμος γνώρισε με διάφορα ονόματα. Άλλοι ερευνητές συμπεραίνουν πως προέρχονται κάπου από τον αστερισμό του Δράκοντα και έφτασαν είτε πρώτα στον Άρη είτε ήρθαν απευθείας στην Γη.
Φαίνεται να εγκαταστάθηκαν στην Γη πριν από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, στην περιοχή της Μέσης και Εγγύς Ανατολής. Πιθανότατα, τότε, διασταυρώθηκαν με τους ανθρώπους για πρώτη φορά. Μία δεύτερη προσέλευση υπολογίζεται να συνέβη πριν από 30.000 περίπου χρόνια, ενώ μία τελευταία πριν από περίπου 7.000 χρόνια. Τα κυριότερα σημεία συγκέντρωσης των ερπετοειδών Αρειανών ή Αρίων, γύρω στο 4.800 π.Χ., βρίσκονται στα βουνά της σημερινής Τουρκίας, του Καυκάσου, του Ιράν και του Κουρδιστάν, στην κοιλάδα του Ινδού, επίσης σε Λιθουανία, Εσθονία, Νότια Ρωσία.


Εύρημα ερπετοειδούς στο Ιράκ

Αποδείξεις της ύπαρξης της ερπετικής φυλής, βρίσκουμε σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς, οι οποίοι φαίνεται ότι τους λάτρευαν σαν θεούς ή τους είχαν ως κέντρα εξουσίας. Την συναντούμε στον πολιτισμό Ουμπάιντ που προηγήθηκε των Σουμέριων, στους Χεταίους, Χαζάρους, Ασκεναζίμ, Σεφαρδίμ, Κιμμέριους, Σκύθες Σαρμάτες (οι Ρωμαίοι τους έλεγαν Γκερμάνους=Αυθεντικός, οι σημερινοί Γερμανοί που επί εποχής Χίτλερ αυτοαποκαλούνταν Άριοι). Στους Γαλάτες, Κέλτες, Σάξονες, Τρώες, Αιγύπτιους, Εβραίους που λάτρευαν το Νακουστάν δηλαδή το Μπρούτζινο Ερπετό. Τέλος, στους πολιτισμούς της Κεντρικής Αμερικής, στους Ινδιάνους Χόπι, και στους αρχαίους Βρετανούς. Η Μεγάλη Αυτοκρατορία των τελευταίων, στάθηκε η κυριότερη αιτία εξάπλωσής τους σε όλο τον κόσμο αναλαμβάνοντας θέσεις πολιτικής, στρατιωτικής, δημοσιογραφικής, τραπεζικής και επιχειρηματικής εξουσίας..
Χρησιμοποιούν ανθρώπους από κάθε φυλή, αλλά κυρίως από την λευκή η οποία έγινε το κύριο όχημά τους αλλά και των γενετικών πειραμάτων τους. Όλες αυτές οι διασταυρώσεις επιτρέπουν στους ερπετοειδείς να ελέγχουν φαινομενικά άσχετους μεταξύ τους ανθρώπους και οργανισμούς. Είναι η εξωγήινη παραλλαγή των μελών μιας μυστικής εταιρίας, τα οποία εργάζονται σε διάφορα σημεία επιρροής, ενώ ο υπόλοιπος πληθυσμός δεν έχει ιδέα πως και με ποιο τρόπο σχετίζονται μεταξύ τους.

Οι οικογένειες
Οι Σουμεριακές Δέλτοι περιγράφουν με ποιον τρόπο οι Ανουνάκι (οι πρώτοι ερπετόμορφοι) δημιούργησαν οικογένειες για να κυριαρχήσουν πάνω στην ανθρωπότητα. Αυτές οι οικογένειες έχουν εμμονή με την καθαρότητα του αίματος και την γενετική κληρονομιά, έτσι προχωρούν σε ενδογαμίες, προκειμένου να διατηρήσουν τον γενετικό κώδικα, ο οποίος τους προσδίδει ορισμένες ιδιότητες, ειδικά την ικανότητα να «αλλάζουν σχήμα» και να παίρνουν άλλες μορφές.
Η συγκέντρωση εξουσιών ξεκινάει από τον Σεμρώδ (ιδρυτή του Σουμεριακού πολιτισμού) και φτάνουν ως σήμερα.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι πως έχουν υπάρξει σαράντα Πρόεδροι των ΗΠΑ, από τους οποίους οι 33 συνδέονταν γενετικά με δύο άτομα: τον βασιλιά της Αγγλίας Αλφρέδο τον Μέγα και τον Καρλομάγνο, τον διάσημο Γάλλο μονάρχη του 9ου αιώνα.

Hillary Clinton (αν είναι αυθεντική) προσέξτε μάτι και στόμα

Μερικές από τις πασίγνωστες οικογένειες που κατονομάζει ο Icke ως ερπετοειδή είναι ο Βασιλικός Οίκος των Ουίνδσορ (με μαρτυρία της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία δολοφονήθηκε), οι Ρόθτσιλντ (με Χαζαρική καταγωγή), οι Ροκφέλερ, ο Χένρι Κίσινγκερ. Επίσης, οι πρόεδροι των ΗΠΑ Τζέρλαντ Φόρντ, Τζόρτζ Μπους (γιος και πατέρας), η σύζυγος του Κλίντον η Χίλαρι, ο πρόεδρος του Μεξικού (δεκαετία 80) Μιγκέλ ντε λα Μαντρίντ και άλλοι.
Ο δρ Άρθουρ Ντέιβιντ Χορν, πρώην καθηγητής της βιολογικής ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στο Φορτ Κόλινς, είναι πεπεισμένος ότι η ερπετοειδής φυλή κυριαρχούσε πάνω στον πλανήτη μας επί χιλιάδες χρόνια και συνεχίζει μέχρι σήμερα.
Ο διάσημος Βρετανός αστροφυσικός Φρέντ Χόιλ είχε πει: «βρίσκονται παντού».

Η μορφή και το ποιόν τους
Η ανώτερη τάξη είναι οι Φτερωτοί Δράκοντες, η «αριστοκρατία» των ερπετοειδών. Είναι κατάλευκοι και έχουν κωνικά κέρατα ανάμεσα στο μέτωπο και την κορυφή του κρανίου.
Ακολουθεί η τάξη των στρατιωτών και η τάξη των επιστημόνων. Αυτοί δεν έχουν φτερά, αλλά είναι όλοι ψυχρόαιμοι.
Οι φολίδες τους είναι πολύ μεγαλύτερες πάνω στην πλάτη τους. Έχουν τρία δάχτυλα με έναν αντικριστό αντίχειρα ενώ στα πόδια έχουν επίσης τρία δάχτυλα με ένα τέταρτο στα πλάγια του αστραγάλου, με νύχια κοντά και στομωμένα.

Έχουν μεγάλα γατίσια μάτια που λάμπουν κατακόκκινα. Κάποιοι έχουν μάτια που οι μάρτυρες περιγράφουν ως μαύρα, ενώ κάποιοι άλλοι λευκά, με κάθετες κόρες στο χρώμα της φωτιάς. Είναι σκοτεινά, διαπεραστικά και παγερά. Έχουν ένα στόμα που μοιάζει περισσότερο με σχισμή.
Οι καθαρόαιμοι ερπετοειδείς δεν είναι κολλημένοι στα κορμιά τους όπως οι άνθρωποι. Τα χρησιμοποιούν επιδέξια ως «διαστημικές στολές», σαν γενετικό παλτό, για να ενεργούν σε αυτόν τον κόσμο και, όταν κάποιο από αυτά φθαρεί, απλώς καταλαμβάνουν ένα άλλο και συνεχίζουν για μία ακόμη γενιά.
Έχουν ύψος από ενάμιση μέχρι τέσσερα μέτρα. Είναι οι «γίγαντες» που περιγράφονται σε τόσους αρχαίους θρύλους και κείμενα. Μερικοί έχουν ουρά, άλλοι όχι.
Τους αρέσει να πίνουν ανθρώπινο αίμα και να τρώνε ανθρώπινη σάρκα. Ταυτίζονται με τους αιμοδιψείς δαίμονες των θρύλων, όπως οι βρικόλακες. Τρέφονται, επίσης, με την ενέργεια των ανθρώπινων συναισθημάτων χαμηλής δόνησης όπως ο φόβος, η ενοχή και η επιθετικότητα.
Πολλά από τα υβριδιά τους έχουν ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια.

Το Σχέδιο

Ο Απόλλωνας σκοτώνει τον Πύθωνα με τα βέλη του

Η αδελφότητα των ερπετοειδών, έχει ένα πρόγραμμα να φέρει σε πέρας: Την κατάκτηση του πλανήτη. 
«Μα», θα αναρωτηθούν πολλοί, «γιατί δεν τα κατάφεραν τόσες χιλιάδες χρόνια που βρίσκονται στην Γη»; Η απάντηση είναι σχετικά απλή: Είναι ολιγάριθμοι, έχουν νικηθεί κάποιες φορές (ο Απόλλωνας σκότωσε τον Πύθωνα, κλπ), ενώ οι φυσικές καταστροφές (κατακλυσμοί κλπ) δεν τους βοηθούσαν. Το γεγονός, ότι ενεργούν κρυφά και υποχθόνια κάνει το σχέδιο δράσης τους ακόμα πιο αργό, ωστόσο, αποτελεσματικότερο γι’ αυτούς.

Ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 ο Icke, είχε προβλέψει πως το Σχέδιο της Αδελφότητας των Ερπετοειδών θα ολοκληρωνόταν περί το 2012…
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin