menu

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

--- ΣYNEXIZOYN ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ UFO ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΙΟΣ 2012. ---


Τα τελευταία χρόνια οι δορυφόροι που παρατηρούν τον Ηλιο εντοπίζουν κατά καιρούς κομήτες, αστεροειδείς και άλλα κοσμικά αντικείμενα να περνούν κοντά ή ακόμη και να πέφτουν πάνω στο μητρικό μας άστρο. Ορισμένες φορές οι δορυφόροι καταγράφουν την κίνηση κοντά στον Ηλιο ορισμένων αντικειμένων που δεν μοιάζουν με κομήτες ή αστεροειδείς και έχουν περίεργη όψη.


Ενα τέτοιο περίεργο αντικείμενο εντόπισε ο δορυφόρος SOHO στις 24 Απριλίου και η NASA έδωσε στη δημοσιότητα σχετικές εικόνες αλλά και ένα βίντεο το οποίο συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας στον κυβερνοχώρο.
Το συγκεκριμένο αντικείμενο δεν έμοιαζε με κανένα άλλο από όσα κατά καιρούς έχουν εντοπιστεί στον Ηλιο. Μάλιστα κινούταν πολύ κοντά στο άστρο και δεν φαινόταν να επηρεάζεται ούτε από το καυτό περιβάλλον του, ούτε από τις φλόγες των ηλιακών εκλάμψεων με τις οποίες πιθανώς να ερχόταν σε επαφή.
Πολλοί χρήστες του διαδικτύου μίλησαν για εξωγήινο αντικείμενο, ωστόσο, ο αστροφυσικός Nathan Richτου υποστήριξε ότι αυτό δεν ήταν παρά σκουπίδια του διαστήματος, υπολείμματα δορυφόρων τα οποία φωτογραφήθηκαν σε συγκεκριμένη στιγμή και έδιναν την εντύπωση ενός ενιαίου αντικειμένου, ίσως ένα διαστημικό σκάφος με έναν μεγάλο βραχίονα.


Την 1η Μαΐου ακόμα ένας χρήστης του διαδικτύου εντόπισε μια παράξενη γραμμή δίπλα στον Ήλιο σε μια αληλουχία φωτογραφιών του LASCO 2, διάρκειας 10 λεπτών. Η εικόνα που ακολούθησε 10 λεπτά αργότερα ξαφνικά δεν είχε το αντικείμενο που ήταν σταθερό για το χρονικό αυτό διάστημα.


Στις 2 Μαίου ένα τεράστιο στρογγυλό ίχνος με μία ευθεία γραμμή εντόπισε ο COR1. Το απροσδιόριστο ίχνος εμφανίστηκε περίπου για 19 ώρες και 15 λεπτά να κάθεται εντελώς ακίνητο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, με διάφορες σφαίρες και γραμμές να εμφανίζονται κατα καιρούς γύρο του.


Στις 3 Μαίου οι δορυφόροι της NASA που παρατηρούν τον Ηλιο (ο SOHO και ο SDO), ξαφνικά διέκοψαν τη μετάδοση προς τη Γη για μερικές ώρες. Στις 5 Μαΐου, ένας χρήστης του YouTube ανέρτησε το βίντεο της Nasa έως το σημείο που διακόπηκε, το οποίο αποκάλυπτε ένα μυστηριώδες αντικείμενο να κινείται κοντά στον Ήλιο. «Αυτό είναι απόδειξη ότι η NASA κρύβει πράγματα. Η NASA ξεκάθαρα θέλει να μας σταματήσει να κοιτάμε τον ήλιο», ανέφερε ο χρήστης.



Στις 10 Μαίου ακόμα ένα αντικείμενο εμφανίστηκε σε δορυφορική φωτογραφία, με την NASA να επιμένει ότι πρόκειται για ακόμα ένα λάθος του ψηφιακού φακού του δορυφόρου ή ίχνος διαστημικού σκουπιδιού.
Το σίγουρο είναι τελικά ότι κάτι συμβαίνει εκεί πάνω, αν σκεφτείτε μόνο ότι τις τελευταίες 30 μέρες είχαμε τουλάχιστον 5 διαφορετικές περιπτώσεις εμφανίσεων UFO κοντά στον Ήλιο.






twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin