menu

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Καμμένος ή… καμμένοι…;


Όταν το σπίτι πιάσει φωτιά...


Έχει ποτέ κανείς σκεφτεί σε μια τέτοια κακορίζικη στιγμή πως θα αντιδράσει; Πόσοι από μας έχουμε προβλέψει τις αντιδράσεις μας -στον βαθμό που αυτό είναι δυνατό- για το τι θα κάνουμε σε μια τόσο δύσκολη περίπτωση; Βέβαια, υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες και παράγοντες που καθορίζουν την αντίδραση του καθενός μας. Αλλιώς θα αντιδράσει κάποιος που ζει μόνος του, κι αλλιώς με άλλα μέλη ή ζωντανά στο σπίτι. Αλλιώς εκείνος που έχει μάθει να διατηρεί την ψυχραιμία του, κι αλλιώς αυτός που παθαίνει πανικό με το παραμικρό. Κατά τον ίδιο τρόπο διαφορετικές θα είναι οι αντιδράσεις ανάλογα με το αν το σπίτι είναι ιδιοκτησία, ή επί νοικίω, καλά ασφαλισμένο ή όχι, αν περιέχει αντικείμενα αξίας χρηματικής ή συναισθηματικής. Επίσης ένας άλλος αστάθμητος παράγοντας που μπορεί να καθορίσει τις αντιδράσεις μας, είναι η έντασηκαι η ταχύτητα της φωτιάς. Αλλά ο βασικότερος παράγοντας, είναι αν η στιγμή του κακού, μας βρήκε στον ύπνο ή ξυπνητούς με όλες τις αισθήσεις να δουλεύουν στο φουλ!

Η Ελλάδα στις φλόγες! 


Μας έπιασαν στον ύπνο! Μέσα σ’ ένα άνετο κρεβάτι υλιστικής απόλαυσης που μας έστρωσαν οι ίδιοι, με ζεστό πάπλωμα την έλλειψη πνευματικότητας και μαξιλαράκι την έλλειψη πολιτικής σκέψης, οι Έλληνες πετάχτηκαν άτσαλα μέσα στις φλόγες που ολοένα δυναμώνουν. Και τώρα προσπαθούν να περισώσουν ό,τι βρουν μπροστά τους… τον εαυτό τους, την οικογένεια, την περιουσία τους, άλλοι πιο θαραλλέοι την πατρίδα…τα δικαιώματά τους…Κι είναι απόλυτα φυσικό, μέσα στην κάπνα και τις φλόγες τα αντικείμενα επιλογής να είναι όχι αυτά που πρέπει, αλλά ό,τι βρίσκουμε μπροστά μας. 

Γνωρίζοντας πλέον πόσο δύσκολο είναι να αναδειχθεί κάποιο πολιτικό πρόσωπο/σχήμα αλλά και να επιβιώσει μέσα στο απόλυτα ελεγχόμενο σύστημα οι πιθανότητες σωστής επιλογής για να βγούμε εκλογικά από αυτό είναι σχεδόν μηδαμινές. Ό,τι αφήνουν να επιζήσει είναι γιατί τους βολεύει με τον ένα ή άλλο τρόπο. Ότιδήποτε άλλο, το τρώει το σκοτάδι πριν ακόμα σκάσει μύτη στο φως.

Έτσι μόλις το σύστημα κατάλαβε ότι ο δικομματισμός πέθανε συνειδησιακά, ετοίμασε τις λύσεις του. Και η πλέον επιτυχημένη και σταθερή συνταγή είναι το παλιό, κλασσικό και σίγουρο χαρτί: ‘Διαίρει και βασίλευε’! Αφού τα δυο πρωην μεγάλα κόμματα -αυτά που μέχρι τώρα κρατούσαν ψηλά τη σημαία της διαίρεσης- αναγκαστικά τώρα συμπράττουν για να τα βγάλουν πέρα, το σύστημα δημιουργεί νεά φιντανάκια, άλλα από ανακύλωση κι άλλα εξαρχής κατασκευασμένα με …σάπιο όμως υλικό.

Καμμένος ή καμμένοι;


Μέσα στην πολυκομματική προεκλογική αρένα ο ‘μονομάχος’ Καμμένος ξεχωρίζει για τον μεστό λόγο του, την αγωνιστικότητα του και τις ελπιδοφόρες υποσχέσεις του. Κερδίζει με αξιωσημείωτη ταχύτητα τις καρδιές αυτών που θέλουν αλλαγή ριζική κι αυτών που θέλουν να πολεμήσουν το σύστημα όχι μόνο εν Ελλάδι, αλλά και παγκόσμια, καθώς στη μύτη τους έχει ήδη φτάσει η δυσοίωνη οσμή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Έχουν ήδη αρχίσει να συνειδητοποιούν πως ο κόσμος μας κυβερνάται από εκείνες τις σκοτεινές κοινωνίες που κάποτε ανέφερε και ο ίδιος ο Κέννεντυ με αντάλλαγμα μια σφαίρα στο κεφάλι. Ας τον διαλέξουμε, λοιπόν, ως παράδειγμα και μόνο, για να δούμε το αιώνιο παιγνίδισμα της Αλήθειας και της Άτης. Οι δυο αδελφές, κόρες του Δία, που αιώνες τώρα παίζουν με το μυαλό μας. Η Άτη δημιουργεί ψευδαισθήσεις και η Αλήθεια κρύβεται καλώντας μας σε αναζήτησή της… Στ’ αλήθεια, Αλήθεια μου, μέχρι πότε θα παίζουμε…; 

Το πρώτο που μπορεί να κάνει κανείς αν θέλει λίγες παραπάνω πληροφορίες για τον ίδιο είναι να ψάξει στο διαδύκτιο. Το δεύτερο να διαβάσει ό,τι βρει. Το τρίτο να σκεφτεί.

Βιογραφικό του: Πάνος Καμμένος – Βικιπαίδεια

Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση όχι γιατί το βρήκα στο βιογραφικό του, αλλά πως δεν το είδαν κι αναρωτήθηκαν οι αντι-νεοταξίτες/αντί-μασόνοι οπαδοί του ήταν η παρασημοφόρηση του από τον πρόεδρο της Γαλλίας Σαρκοζί με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού τάγματος της Αξίας. Ναι είναι γενικά σύνηθες το φαινόμενο ενός καρκινοπαθούς που παρ’ όλη την ευφυία ή γνώσεις που μπορεί να διαθέτει εύκολα πιστεύει τις διαβεβαιώσεις γιατρών και συγγενών ότι η ασθένειά του είναι ένα απλό κρυολόγημα… στην ψυχολογία, αυτή η περίπτωση ονομάζεται ‘άρνηση’. Κι έτσι το πρωφανές αποκτά τη δύναμη της αμφισβήτησης… Όμως το εν λόγω Τάγμα, όπως κι όλα τα τάγματα, ανήκει κι αυτό στις σκοτεινές κοινωνίες. Ιδρύθηκε από τον στρατηγό Ντε Γκωλ, του οποίου το όνομα τιμά διάφορες στοές..

.  

 Και γενικά οι … ‘ιππότες’ της σήμερον ημέρα συνεχίζουν το έργο που ξεκίνησαν από τα παλιά τα χρόνια, κρατώντας ακόμα τα… σπαθιά… Και τότε λεηλατούσαν το λαό εισπράττοντας τρελούς φόρους στο όνομα του Βασιλιά και γέμιζαν τα χέρια τους με αίμα ‘απίστων’ στο όνομα του Χριστού! Μόνο που ο Χριστός δεν ζήτησε ποτέ κάτι τέτοιο…

Το άλλο που οι ‘βαριά ασθενείς’ αποφεύγουν να παρατηρήσουν και να σκεφτούν είναι το πολιτικό του ιστορικό, οι πολιτικές ρίζες του -μιας κοντά εικοσαετίας- και το γεγονός ότι δεν υπήρξε αμμέτοχος στα πολιτικά δρώμενα, αυτά που υποτίθεται μας έφεραν ως εδώ. Διαβάστε τα και μόνοι σας στο βιογραφικό του… Κι αν κάποιος από σας θέλει να πιστέψει πως είναι μια περίπτωση πολιτικού που ξαφνικά χρίστηκε εκτός από ιππότης και με το Αγιο Πνεύμα, τότε κανένα πρόβλημα. Η Άτη κάνει καλά τη δουλειά της. Στα μπερδεμένα μονοπάτια της ψυχής και του μυαλού, η έλλειψη φωτός παραδίδει τη βασιλεία στο σκώτος. 

Η πρόθεσή μου ΔΕΝ είναι να τα βάλω μαζί του. Ούτε με τους ενθουσιασμένους οπαδούς του που προσπαθούν να πιαστούν από οτιδήποτε για να σωθούν. Κι αυτός εξάλλου εδώ, δεν είναι τίποτ’ άλλο από ένα απλό παράδειγμα. Αυτό που προσπαθώ να προλάβω είναι η απογοήτευση που θα τους συνοδεύσει μετεκλογικά. Το διαίρει και βασίλευε στην απόλυτη κορύφωσή του θα θριαμβεύσει, αφήνοντας πίσω χαμένες ελπίδες, καρδιές σπασμένες κι όνειρα συντρίμμια. Και το σύστημα θα έχει βάλει δυο γκολ κι όχι ένα. Το πρώτο θα είναι η δική του επιτυχία και δική μας αποτυχία, αλλά το δεύτερο και πιο πικρό, ηκατάθλιψη!!!

Ακόμα κι αν δεν πιστεύετε στην αστρολογία ρίξτε εδώ μια ματιά σε τούτη την αστρολογικο-πολιτή ανάλυση. Ανάλυση της ημέρας των εκλογών 6 Μαϊου 2012 Κι αν νομίζετε πως ‘τυχαία’ επιλέχτηκε η ημερομηνία κι ότι η άποψη αυτή είναι μπαρούφες, σας θυμίζω ότι οι αρχαίοι πολιτισμοί μας πίστευαν σ’ αυτή τη γνώση, την ασκούσαν, την εμπιστεύονταν και οι τρεις ‘άγνωστοι’ που ακολούθησαν το Αστέρι της Βηθλεέμ, δεν ήταν τίποτ’ άλλο από γνώστες του αντικειμένου. Σε μας αυτή, αλλά κι όπως όλες οι άλλες αρχαίες πνευματικές γνώσεις, κρατούνται καλά μυστικές, όμως υπάρχουν ακόμα τα κλειδιά των μπαούλων, τους ζωσμένα στη μέση των διαφόρων παγκόσμιων ‘ιπποτών’. Ναι… εκεί που δένουν και τις ποδίτσες…

Υπάρχει λύση; 

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον; Και ναι… και όχι… Δεν έχω λύση ‘πολιτική’ αυτή τη στιγμή, γιατί όπως προείπα, δεν πιστεύω ότι έχουν αφήσει τέτοια περιθώρια. Κι όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως. Οργανώθηκαν χρόνια τώρα γι’ αυτές τις ιστορικές στιγμές που περνάμε. Σχέδια εκατοντάδων χρόνων μπαίνουν στην τελική τους φάση. Σχέδια εξουσίας όχι μόνο πάνω στο σώμα μας, αλλά στην ίδια την ψυχή. Υπηρέτες σκοτεινοί θέλουν να κερδίσουν το στοίχημα που έχουν βάλει εδώ και αιώνες. Όμως ο Άνσταιν είχε πει μια μεγάλη κουβέντα: Το σκοτάδι υπάρχει ΜΟΝΟ στην απουσία του φωτός. Κι ένας καλός αστρολόγος θα σας πει ότι αυτά που είναι γραμμένα στα άστρα ισχύουν ΜΟΝΟ όταν η δική μας πνευματική πένα έχει ξεμείνει από μελάνι. Και όσοι πιστεύουν στο πεπρωμένο ή στο κάρμα θα πουν ότι αυτό ισχύει ΜΟΝΟ όσο δεν έχουμε διορθώσει παλιά λάθη, δεν έχουμε δείξει πνευματική πρόοδο, δεν έχουμε αγγίξει το Θείο μέσα μας. Κι ο Γκάντι θα πει για μια ακόμα φορά, ‘Γίνε η αλλαγή που θες να δεις’… Μα όλα αυτά θέλουν χρόνο; Προλαβαίνουμε; θα ρωτήσετε. Δεν ξέρω… πήρε χρόνια η ύπνωση μας ως κοινωνίες παγκόσμιες, αλλά η επιθυμία για αφύπνιση κρατά μόνο δέκατα του δευτερολέπτου. Γιατί η Αλήθεια, είτε πρόκειται για πολιτική, είτε για το Πνεύμα, είτε οτιδήποτε άλλο, δεν εμφανίζεται παρά μόνο με την άμμεση επικοινωνία με το Θείο μέσα μας. Και τότε ισχύει ‘ο σώζων Εαυτόν σωθήτω’ με κεφαλαίο το έψιλον γιατί αναφέρεται στο Πνεύμα μέσα μας κι όχι στο εγώ μας. Α ναι… κι αυτό ξέχασαν να σας το πουν… λέτε κατά λάθος…;

Ο λόγος και η αφορμή που έγραψα τα πιο πάνω: Η αφορμή μου δόθηκε από την αστρολογική ανάλυση που διάβασα και που απλά επιβεβαίωσε τις ανησυχίες μου. Και ο λόγος από ένα απόσπασμα μιας μελέτης των Ην. Εθνών του 2009 (τους ξεφεύγουν μερικές αλήθειες που και που). 

“An alarming trend was discussed at the conference, namely that some illnesses related to mental health and stress are escalating throughout the world. According to the World Health Organization, psychological problems account for 30% of disabilities, and depression and suicide will be the leading causes of death and disability by 2020.” 

Με λίγα λόγια τα Ηνωμένα Έθνη προειδοποιούν ότι αναμένεται δραματική αύξηση αυτοκτονιών παγκοσμίως λόγω διανοητικών και ψυχικών προβλημάτων. Εξ αιτίας της αναμενόμενης κατάθλιψης οι αυτοκτονίες θα είναι ο κύριος λόγος θανάτου ή αναπηρίας, έως 30% μέχρι το 2020. Το προσέξατε μήπως; Μετράμε ήδη αυτά τα θύματα ενός ανίερου πολέμου κατά της ανθρωπότητας, μαζί με τ’ άλλα της φτώχιας κι εξαθλίωσης, της σκόπιμης διαφθοράς, των πολέμων, της διεστραμμένης χρήσης της επιστήμης & τεχνολογίας, του απόλυτου βιασμού της Μάνας Γης κι όλων των Πλασμάτων της που Εκείνη δημιούργησε με τόση αγάπη και φροντίδα. Το σχέδιο αποπληθυσμού κι ελέγχου προχωράει με όλα τα δυνατά μέσα και τρόπους.

Γι’ αυτό όταν πάτε να ψηφίσετε το κόμμα ή τον ‘μεσσία’ της επιλογής σας, πάρτε το μικρότερο καλάθι που θα βρείτε στην αγορά. Και πάρτε κι ένα τεράστιο για σας, για ν’αρχίσετε να το γεμίζετε σιγά σιγά με αυτό που επιμελώς σας έχουν κλέψει: την Αυτογνωσία, την Πνευματικότητα, το Άγιο εκείνο Φως που θα σας οδηγήσει μέσα από τα σκοτεινά μονοπάτια της Άτης ως την Αλήθεια. Ποτέ δεν είναι αργά…

Με όλη μου την Αγάπη,

Η Γιάννα της Μακρινίτσας




twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin