menu

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΛΑΜΨΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!!!


Από αρχαιοτάτους χρόνους υπάρχουν ενδείξεις ότι έβλεπαν οι άνθρωποι παράξενες λάμψεις και περιέργους φωτισμούς που κράταγαν σε διάρκεια από ένα λεπτό έως και δέκα!!! Αυτές τις παράξενες λάμψεις τις ξεχώριζαν από κάτι το θεϊκό όπως τα ΑΤΙΑ και αυτό γιατί οι φωτισμοί ή οι λάμψεις έμεναν σταθερά στον ουρανό χωρίς να ανεβοκατεβαίνουν ή να πηγαίνουν δεξιά αριστερά!!

Είναι ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται συχνά και έχει εξηγηθεί ως φαινόμενο των ΑΤΙΑ ενώ δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Άλλοι όπως θα δείτε σε ένα από τα βίντεο που έχουμε μαζέψει για εσάς λένε ότι προτού χτυπήσει ένας μεγάλος σεισμός εμφανίζονται τα φώτα αυτά. Αν και όλοι οι ειδικοί δεν συμφωνούν η αλήθεια είναι ότι πράγματι από την αρχαιότητα έχουν παρατηρήσει ότι αυτοί οι φωτισμοί μπορεί να εμφανιστούν δυο ή τρεις μέρες ή και ώρες πριν από κάθε μεγάλη καταστροφή, όπως, σεισμούς, ηφαίστεια, τσουνάμι, ή ακόμη και από μη φυσικές καταστροφές π.χ. Όπως οι δίδυμοι πύργοι στην Αμερική και άλλες πολλές καταστροφές τέτοιου είδους!!

Πολλοί ερευνητές πιστεύουν στην θεωρεία ότι είναι άνθρωποι από το μέλλον που κοιτάνε χωρίς να παρέμβουν τις τραγικές αυτές καταστροφές. Δηλαδή τις μελετάνε από κοντά εφόσον μπορούν και έχουν την δυνατότητα. Άλλοι βέβαια έχουν τελείως διαφορετική γνώμη, πιστεύουν ότι πρόκειται για μια ενέργεια η οποία ονομάζεται « οργόνη » και κάποιες στιγμές μπορεί να εμφανιστεί με την μορφή ενέργειας, ενέργεια από καθαρό φως!! Με το θέμα της « οργόνης » θα ασχοληθούμε στο μέλλον.

Άλλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για τους « Φωτεινούς » οπού είναι οντότητες οι οποίες προέρχονται από τα έγκατα της Μέσης Γης. Βγαίνουν από σπήλαια ή ακόμα και γαλαρίες κάνοντας κάποιων λεπτών πτήσεις και ξανά χάνονται από εκεί που ήρθαν. Η αλήθεια είναι ότι το φαινόμενο των Φωτεινών είναι αλήθεια αλλά από όσο μπορούμε να ξέρουμε το μέγεθος της φωτεινής σφαιροειδής ενέργειας που έχουν δεν ξεπέρνα το μέγεθος μπάλας του μπάσκετ!!

Τι μπορεί να είναι λοιπόν αυτές οι παράξενες λάμψεις που εμφανίζονται και εξαφανίζονται από το πουθενά; Η τελευταία γνώμη την οποία και δεν συμφωνώ είναι ότι πρόκειται για το λεγόμενο οπλικό σύστημα HAΑRP!! Δεν συμφωνώ γιατί οι λάμψεις από το HAARP πιάνουν σχεδόν όλο τον ουρανό με διαστρεβλωμένες ακτίνες δράσεις φωτός χωρίς πυρήνα!!! Ενώ όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο αυτές οι παράξενες λάμψεις και οι φωτισμοί έχουν αυτογενή πυρήνα ενεργείας και ο φωτισμός είναι καθαρός όσο και να ανοίξουν οι δέσμες τους!!!!

Βέβαια κάποιοι άλλοι έχουν πει ότι πρόκειται για σφαιροειδής κεραυνούς ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο. Δεν θα συμφωνήσω μαζί τους για δυο λόγους!!

1) Ο σφαιρικός κεραυνός θέλει να υπάρχει σχεδόν πάντα καταιγίδα για να δημιουργηθεί!!

2) Και ο άλλος λόγος ότι οι σφαιρικοί κεραυνοί δεν ξεπερνούν ποτέ το μέγεθος ενός αυγού από στρουθοκάμηλο, αλλά και ένα άλλο φαινόμενο είναι ότι ταξιδεύουν και δεν μένουν σταθεροί στο ίδιο σημείο!!

Εμείς όπως και πολλοί επιστήμονες και ερευνητές δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το φαινόμενο αυτό και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μόνο υποθέσεις για το τι πρόκειται. Δεν ξέρω αν βρεθεί ποτέ λύση σε αυτό το τόσο παράξενο φαινόμενο αλλά μέχρι τότε ότι νεότερο έχουμε θα σας ειδοποιήσουμε!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!


twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin