menu

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Γιατί ΧΑΛΑΡΟ το ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑ των ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ;


Ένα (από τα πολλά) αποδιαβαθμισμένα έγγραφα της NSA (National Security Agency), της Αμερικανικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας, με δυο λόγια, αναφέρει τα εξής:

1 Είναι τα UFO απάτη;
Το γεγονός ότι ήδη από τα αρχαία χρόνια υπάρχουν μαρτυρίες για το φαινόμενο των UFO, αποδεικνύει ότι προφανώς δεν αφορούν όλα μία απάτη. Το ίδιο και οι σύγχρονες μαρτυρίες από πιλότους ή και αστροναύτες.
2 Μήπως πρόκειται για παραισθήσεις;
Φυσικά, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση αυτή. Ωστόσο η ομαδική παραίσθηση είναι σπάνια ή και απίθανη. Επιπλέον, τα μηχανήματα δεν μπορούν να πέσουν θύματα αυταπάτης, π.χ. τα ραντάρ αποτυπώνουν αυτό που «πιάνουν», το ίδιο και οι κάμερες.
3 Μήπως αποτελούν φυσικά φαινόμενα;

Τα μετεωρολογικά μηχανήματα διαφωνούν, ενώ οι σχηματισμοί φαίνεται να υποδεικνύουν συμπαγή αντικείμενα με περίγραμμα ιπτάμενου σκάφους που έχουν τα γνωστά χαρακτηριστικά των UFOs. Επιπλέον, τα φυσικά φαινόμενα δεν αποτυπώνονται στα ραντάρ. Πολλά από αυτά προκαλούν ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές κάτι που δεν συμβαίνει πάντα σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις φυσικών φαινομένων.



4 Μήπως πρόκειται για μυστικά γήινα προγράμματα (IFO);
Αυτό είναι μία πιθανότητα αλλά το κάθε κράτος που χρησιμοποιεί τέτοιου είδους μυστικά αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να εμπλακεί σε πόλεμο, ακόμα κι αν τα σχέδιά του είναι φιλικά.


5 Κάποια σχετίζονται με Εξωγήινους;
Βάση επιστημονικών υποθέσεων και θεωριών καθώς και μαρτυριών, είναι πάρα πολύ πιθανόν «αυτοί» να είναι αρκετά προηγμένοι τεχνολογικά. Μάλιστα, με παράδειγμα την ανθρώπινη φύση, όπως κάθε προηγμένος ανθρώπινος πολιτισμός είναι περισσότερο βίαιος από έναν κατώτερο, το ίδιο και «αυτοί» θα πρέπει να είναι δυνατοί, επικίνδυνοι και επιθετικοί. 

Το πρωτότυπο έγγραφο θα το βρείτε εδώ.

Οι αποκαλυπτικές αυτές πληροφορίες που έκανε στις 24/4/2011 η NSA, όπως και πολλές άλλες, κρατήθηκαν σε χαμηλό προφίλ. Έτσι έγινε αδύνατο για την πλειονότητα των ανθρώπων να μάθουν για αυτό το υλικό. Αυτή η πληροφορία δεν δημοσιοποιήθηκε από τα ΜΜΕ. Μόνο λιγοστά media στον πλανήτη «κάλυψαν» την υπόθεση, όπως το τηλεοπτικό δίκτυο της Βενεζουέλας Vene Vision, το Κρατικό Κανάλι της Κολομβίας, τα τηλεοπτικά νέα του El Espectador, το κανάλι της Γιούτα 13 και, ίσως, ελάχιστα ακόμα. 
Μόνο στο διαδίκτυο έχει κυκλοφορήσει σωστά η πληροφορά. Αυτή η πληροφορία θα ενημέρωνε μια για πάντα την αλληλεπίδρασή μας με νοήμονα όντα από άλλους πλανήτες. Πόσοι εξωγήινοι επισκέφθηκαν τον πλανήτη μας τις τελευταίες δεκαετίες; Ποιες είναι οι προθέσεις τους; 

Γιατί αποκαλύπτουν το μυστικό τώρα; Για ποιο λόγο δίνουν διάπλατα στο ευρύ κοινό, μία πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία, αλλά παράλληλα… την «θάβουν»; 

Γιατί; Επειδή ο κόσμος δεν πρέπει να πανικοβληθεί. Τα παραδοσιακά ΜΜΕ, τηλεόραση, εφημερίδες ραδιόφωνα, θεωρούνται σοβαρά και έγκυρα. Το διαδίκτυο, αν και άμεσο, φαίνεται διαφορετικό, χαλαρό, με την χαζομάρα του ή την αστεία πλευρά του, είναι υποβαθμισμένο: δεν είναι έγκυρο ό,τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (επειδή συμφέρον της ΝΤΠ είναι να προωθήσει τα ΜΜΕ που την εξυπηρετούν).


Αν γινόταν μία μαζική αποκάλυψη τώρα…

Ο πανικός είναι ήδη προεξοφλημένος από την εποχή που ο Όρσον Γουέλς, το 1938, όταν αφηγήθηκε ένα επεισόδιο, ειδικά διαμορφωμένο για το ραδιόφωνο, από το μυθιστόρημα ο «Πόλεμος των Κόσμων» που αναφέρεται σε εισβολή εξωγήινων από τον Άρη. Η μετάδοση έγινε με τέτοιο τρόπο, ώστε οι ακροατές είχανε την εντύπωση πως ο εκφωνητής μιλούσε για αληθινές σκηνές που διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια του. Περίπου 1.700.000 Αμερικανοί που δεν αντιληφθήκαν ότι πρόκειται για ραδιοσκηνοθεσία, τρομοκρατήθηκαν και έβγαιναν πανικόβλητοι στους δρόμους…
Ωστόσο, το πάθημα των Αμερικανών -όλος ο πλανήτης γέλασε μαζί τους, ακόμα και ο Αδόλφος Χίτλερ- δεν έγινε μάθημα σε κάποιους. Η ίδια εκπομπή επαναλαμβάνεται το 1949 στα ισπανικά, αυτή τη φορά, στο Κίτο του Ισημερινού. Αποτέλεσμα; Ξανά πανικός στην πόλη.


Το συμπέρασμα είναι πως το θέμα των εξωγήινων προκαλεί πανικό. Και ο πανικός δεν είναι κάτι που χρειάζοται η ΝΤΠ… όχι ακόμα. Θα τον χρειαστούν όταν οι «ιθύνοντες» μπορούν να τον διαχειριστούν κατά τα δικά τους συμφέροντα.


Ως τότε τι κάνουν; Είναι κουλ... Γιατί;



Ο μαθητής και ανιψιός του Φρόιντ, Έντουαρντ Μπερνέζ, ανακάλυψε ότι δεν είναι η πληροφορία που χειραγωγεί τα πλήθη -άποψη που επικρατούσε έως τότε- αλλά το ασυνείδητο. 


Ο Μπερνέζ επίσης υποστήριζε πως ο πιο ασφαλής τρόπος για να προστατευτεί η δημοκρατία είναι να αποσπάται η προσοχή της μάζας από επικίνδυνες πολιτικές ιδέες και έντεχνα να κατευθύνεται μόνο προς την κατανάλωση. 

Στην περίπτωσή μας η προσοχή του κόσμου αποσπάται από την ουσία του θέματος «εξωγήινοι» και 
έντεχνα καταναλώνει ό,τι γράφεται και διαδίδεται για αυτούς.

Αν μπορέσεις να κωδικοποιήσεις την παρουσίαση ενός αντικειμένου με τρόπο που να αγγίζει τις βαθύτερες επιθυμίες, αλλά και να εκμεταλλεύεται -εξορκίζοντάς τους- τους βαθύτερους φόβους του καταναλωτή, τότε μέσα του το προϊόν συνδέεται μια και καλή με την ψευδαίσθηση της ασφάλειας και της σιγουριάς. Με μικρές καθημερινές αναμνηστικές δόσεις (έχετε αναρωτηθεί γιατί οι διαφημίσεις επαναλαμβάνονται τόσο υπερβολικά πολλές φορές;) η σύνδεση αυτή ισχυροποιείται και παραμένει.

Στην περίπτωσή μας, το προϊόν είναι οι εξωγήινοι. Τον ρόλο της διαφήμισης, τον έχουν, ίσως εν αγνοία τους, τα sites και τα blogs, που αναδημοσιεύουν το προϊόν «εξωγήινοι» και, μάλιστα, εντελώς ανέξοδα!!! Μέσα από αυτή την ανέξοδη πλέον διαφήμιση, συνήθως δεν γίνεται λόγος αν οι εξωγήινοι είναι ειρηνικοί, φιλικοί ή επιθετικοί και εχθρικοί. Οι διάφορες αποδιαβαθμίσεις και γενικά το προϊόν «εξωγήινοι» πλασάρετε ουδέτερα. Υπάρχει λόγος: δεν θέλουν να προκαταβάλουν τον κόσμο, αλλά απλά να τον προετοιμάσουν για την ύπαρξη εξωγήινων (είτε δεν υπάρχουν πραγματικά είτε υπάρχουν, όποιες κι αν είναι οι διαθέσεις τους).



Ο ίδιος ο Μπερνέζ άλλωστε πίστευε πως όταν κάτι επαναλαμβάνεται συνεχώς στα μαζικά κοινωνικά στρώματα, τότε ακόμη και αν το επαναλαμβανόμενο είναι κάτι μη συμφέρων για την κοινωνία αυτή λειτουργώντας με τα ένστικτα της μάζας και επειδή το ακούει τόσες φορές, το οικειοποιείται οπότε δεν το θεωρεί πλέον τόσο κακό.

Για σκεφτείτε πριν δύο χρόνια ακούγαμε για οικονομική κρίση που έρχεται κτλ και μόλις ήρθε τελικά χτυπώντας την τσέπη μας εμείς τη δεχθήκαμε σαν μια παλιά συμμαθήτρια που απλά είχαμε χρόνια να δούμε από κοντά!!!

Στην περίπτωση του προϊόντος «εξωγήινοι», ο κόσμος οικειοποιείται την ύπαρξη των εξωγήινων και την δέχεται ως εντελώς φυσιολογική. Κατά συνέπεια το ίδιο φυσιολογικό θα θεωρήσει ο κόσμος και την «προστασία» που θα προσφέρουν οι απανταχού «γενναίες» κυβερνήσεις ενωμένες σε μία ηγεσία Παγκόσμιας Πυβέρνησης η οποία θα έχει ως δήθεν σκοπό να «αναχαιτίσει» τους «κακούς» εξωγήινους.

Τότε και μόνον τότε θα διαδοθεί η επίσημη ύπαρξή τους από τα «επίσημα» και «καθιερωμένα» ΜΜΕ. Τότε, θα παρακαλάμε να μας σώσουν. Τουλάχιστον αυτό φαντάζει να είναι το σενάριό της ΝΤΠ!

Οι εξωγήινοι φαίνεται να είναι το τελευταίο τους χαρτί.

Η δρ. Carol Rosin: λέει στο Press Club της Ουάσινγκτον το 2001, πως σύμφωνα με τον μακαρίτη Δρα Βέρνερ φον Μπράουν, «πατέρα» της πυραυλικής τεχνολογίας των ΗΠΑ, στο χρονικό διάστημα '74-'77 της είχε αποκαλύψει: 


Η πρώτη δικαιολογία για να φτιάξουν διαστημικό εξοπλισμό ήταν οι Ρώσοι. Οι πρώτοι «εχθροί». Οι δεύτεροι θα ήταν οι τρομοκράτες, ύστερα οι τριτοκοσμικές χώρες ή αλλιώς τα «ανησυχητικά έθνη», αργότερα οι αστεροειδής και τελευταίο τους χαρτί θα ήταν η απειλή των εξωγήινων. Για όλα αυτά πρέπει να υπάρχει ένα οπλικό σύστημα στο διάστημα. Μα όλα είναι ψέματα. Θα βγάλουν ένα παραμύθι για έναν (ανύπαρκτο) εχθρό εναντίον του οποίου πρέπει να στήσουν βάση όπλων στο διάστημα.


Αυτό που διαπιστώνεται, τελικώς, είναι πως οι διαστημικοί εξοπλισμοί δεν (θα) στρέφονται απαραίτητα προς το διάστημα, για μία ενδεχόμενη απειλή από κάποιους «κακούς» εξωγήινους. Αλλά ούτε (θα) στρέφονται εναντίων κάποιου εχθρού στην γη (π.χ. οι Ρώσοι). (Θα) στρέφονται εναντίων όλων των κατοίκων του πλανήτη. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται για όλο τον διαστημικό εξοπλισμό (θα) χρησιμοποιούνται για να εδραιώσουν ένα καλά Οργουλιανό αστυνομικό κράτος. 

Γιατί; Γιατί με αυτό τον τρόπο θα έχουν πάντα την εξουσία και μάλιστα εξουσία σε όλο τον πλανήτη. Η ανάγκη αυτή φαίνεται να υπάρχει είτε γιατί πάντα ήταν αυτός ο στόχος, είτε γιατί η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει αρχίσει να φοβάται ότι την χάνουν.

Εν κατακλείδι η δημοσίευση των πρώην διαβαθμισμένων εγγράφων ως άκρως απόρρητα, ενδεχομένως αποτελούν μία ήπια προετοιμασία του κόσμου για την ύπαρξη εξωγήινων, η οποία δεν έχει σκοπό να πανικοβάλει τον κόσμο –προς το παρόν. Μαζί με τις ανάλογες ταινίες του Χόλυγουντ, επιθυμούν να θέσουν τις βάσεις του φόβου και της χειραγώγησης για τους κακούς εξωγήινους, ώστε όταν έρθει η ώρα (ίσως μέσα στο έτος που διανύουμε σε συνδυασμό με την τρομολαγνεία και την καταστροφολογία σχετικά με το 2012) να ανακοινώσουν την «εισβολή» των επικίνδυνων εξωγήινων. 





twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin