menu

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ; (ΒΙΝΤΕΟ)



Πίσω από τα ψέματα κρύβονται αλήθειες ή κρυμμένα μηνύματα. Είναι άραγε, οι τελευταίες ταινίες του Hollywood ένας τρόπος να μας προϊδεάσουν για το μπορεί να συμβεί στο κοντινό μέλλον; Κι αυτό το λέμε διότι σε αυτές κρύβονται πολλά υποσυνείδητα μηνύματα ό,τι οι Θεοί θα επιστρέψουν.

Percy Jackson and the Olympians.

Στην ταινία οι θεοί παρουσιάζονται σαν ανόητοι και ηλίθιοι προσβάλλοντας την Ελληνική Μυθολογία, αλλά και την Ελληνική «θρησκεία». Προσπαθούν να δείξουν πως τα προβλήματα στον κόσμο είναι αποτέλεσμα των Θεών και της βλακείας τους. Ωστόσο γίνεται κατανοητό ότι οι θεοί «ελέγχουν» τον κόσμο. Στο 2.20 οι ήρωες της ταινίας φτάνουν στον Όλυμπο μέσω μίας πυραμίδας -κάτι που δεν είναι ελληνικό αλλά μασονικό, είναι μία προπαγάνδα του Hollywood.


Αλλά γιατί διαδίδουν ψέματα και αναλήθειες; Μήπως γιατί με κάποιο τρόπο μαντεύουν ή γνωρίζουν για την επιστροφή των Θεών οπότε και προσπαθούν να μας πείσουν υποσυνείδητα ότι είναι εχθροί μας;

The day the earth stood still.
Στο 3.20, βλέπουμε μία εξωγήινη φωτεινή σφαίρα. Τι να είναι; Η μυθολογία αναφέρεται σε αυτές ως φωτεινά, ή πύρινα άρματα. Με αυτά οι Έλληνες θεοί ταξίδευαν στην Γη. Στο 4.00, το Βατικανό φαίνεται να γνωρίζει καλά αυτή την φωτεινή σφαίρα. Αλλά και ο πλανήτης που είναι γνωστός ως Νιμπίρου ή Νέμεσις (4.09), είναι ένα «φωτεινό άρμα»: το Γοργόνειο.

Knowing.

4.30. Ποιες είναι αυτές οι εξωγήινες φωτεινές φιγούρες; Γιατί οι πρωταγωνιστές σχηματίζουν με τα δάχτυλα το ελληνικό γράμμα «Λ»; Το γράμμα «έδινε» Λαμπρότητα στις λέξεις που περιέγραφαν το φως: ήΛιος, σεΛήνη, ΌΛυμπος, ΈΛΛην κλπ.

Adjustment Bureau.
Αυτό που βλέπουμε στο 7.40 είναι ο Απόλλων.
Μήπως το μασονικό Hollywood ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον; Μήπως η Ν.Π.Τ. (N.W.O.) επιχειρεί να μας μπερδέψει; Επειδή επιστρέφουν οι Θεοί; Μήπως ξέρουν και το πότε θα επιστρέψει ο Απόλλων, όπως μας λέει και η τελευταία προφητεία της Πυθίας:

ΕΣΘ΄ ΗΜΑΡ, ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ
Ο Απόλλων θα επιστρέψει και θα μείνει για πάντα.

«Διάβαζε όχι για ν’ αντιλέγεις,
να αμφισβητείς, ν’ αναιρείς, να διαψεύδεις και
ανασκευάζεις, όχι νια να πιστεύεις,και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια,
άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την
κατάσταση και να σκέφτεσαι
σαν λογικός άνθρωπος».







twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin