menu

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ


Όταν ακούμε την λέξη φαντάσματα τρέχει ο νους μας στις άσπρες σιλουέτες οπού όλοι έχουμε δει σε κάποιες ταινίες ή ακόμη έχουμε τρομάξει όταν ήμασταν παιδιά τους φίλους μας ή τα αδέλφια μας βάζοντας ένα άσπρο σεντόνι επάνω μας.

Τα πράγματα δεν είναι όμως έτσι, όταν άρχισα να ερευνώ την υπόθεση των φαντασμάτων ποτέ δεν πίστεψα ότι θα έφτανα σε τέτοιο σημείο ώστε να πω ότι υπάρχουν!! Δεν εμφανίζονται με την γνωστή μορφή του σεντονιού, αλλά τις πιο πολλές φορές με την μορφή την οποία ζούσε πριν πεθάνει η κάθε ψυχή.


Τι είναι όμως τα φαντάσματα; Είναι ψυχές οπού έχουν πεθάνει και ταλαιπωρούνται αιώνια στην γη προσπαθώντας να έρθουν σε επικοινωνία με εμάς τους ανθρώπους που ζούμε; Μήπως είναι άυλες οντότητες οπού έρχονται από κάποιες άλλες διαστάσεις;


Πολλοί πιστεύουν ότι τα φαντάσματα έγιναν γιατί δεν έχουν εκπληρώσει κάτι που ήθελαν τόσο πολύ να εκπληρώσουν όσο ήταν εν ζωή. Έτσι δεν αφήνουν την ψυχή τους να πάει εκεί που πρέπει και προσπαθούν να το κάνουν σαν φαντάσματα.




Άλλοι πιστεύουν ότι τα φαντάσματα είναι οι ψυχές των άδικο σκοτωμένων ή αυτών που σκοτώθηκαν και πέρασαν μέρες να τους βρουν για να τους διαβάσει κάποιος ιερέας. Έτσι εάν περάσουν τρεις μέρες στο σημείο που σκοτώθηκε και δεν τον έχουν βρει γίνεται φάντασμα!!! Για αυτό και από παλιά εδικά στην Ελλάδα βλέπουμε πολλά μικρά μίνι ξωκλήσια αλλά σιδερένια και αλλά από πέτρα κ.τ.λ. τα φτιάχνουν οι συγγενείς του άδικο σκοτωμένου για να βρει γαλήνη η ψυχή του!! Άσχετο αν τον βρήκαν νωρίς ή όχι πάντα φτιάχνουν ένα ξωκλήσι μικρό δίπλα στο δρόμο για να έναν λόγο!! Για να μην ζητάει η ψυχή του αδικοχαμένου και άλλους να πάρει μαζί του!!!

Βεβαία η κάθε περίπτωση φαντάσματος διαφέρει από την άλλη, θα σας εξηγήσω αμέσως τι σημαίνει αυτό.


Εγώ και η ερευνητική ομάδα INVISIBLE LYCANS τα έχουμε χωρίσει ως εξής:

Α) Τα φαντάσματα μίας εμφάνισης τα οποία είναι πολύ περίεργα ως προς το θέμα έρευνας!! Όταν λέμε μιας εμφάνισης εννοούμε ότι εμφανίστηκε κάπου για μόνο μια φορά και φωτογραφήθηκε ή βιντεοσκοπήθηκε, μα δεν ξανά εμφανίζεται πουθενά μετά!!! Αυτά είναι από τα πιο γνωστά φαντάσματα που υπάρχουν στο θέμα της φαντασματολογίας!!







Β) Τα φαντάσματα τα οποία ονομάζουν Orbs ( Όρμπς ). Εδώ υπάρχει μια πολύ μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ των ερευνητών και των επιστημόνων, ή δεν πιστεύουν ότι πρόκειται για χαμένες ψυχές ή για ψυχές που περιπλανιούνται και οι δεν λένε ότι πρόκειται για μικροσκοπικούς κόκκους από σκόνη αλλά και μικροσκοπικές σταγόνες υγρασίας!! Έχουν και οι δυο τομείς δίκιο. Υπάρχουν Όρμπς που είναι πράγματι κόκκοι από σκόνη ή μικρό σταγονίδια υγρασίας μα υπάρχουν και Όρμπς τα οποία είναι άξια της προσοχής όλων των ερευνητών και επιστημόνων. Υπάρχουν φωτογραφίες που παραθέτω εδώ οπού δείχνουν Όρμπς από σκόνη και μικρό σταγονίδια υγρασίας μα παραθέτω και φωτογραφίες Όρμπς που προβλημάτισαν και δικαίωσαν τους ερευνητές!!! Τα Όρμπς που είναι ενέργεια φαντασμάτων οι φωτογραφίες αν τις μεγεθύνετε θα σας δείξουν απίστευτα πράγματα!!! Επί το πλείστον διάφορα απίστευτα πρόσωπα που κάποιες φορές μέχρι και οι ίδιοι οι ερευνητές δεν πιστεύουν τα μάτια τους το τι φωτογράφησαν!!!















Γ) Υπάρχουν τα ταραχοποιά φαντάσματα τα οποία είναι δύσκολο να πιαστούν στην φωτογραφική μηχανή εκτός και αν κουνήσουν κάποια αντικείμενα και φωτογραφηθούν εκείνη την στιγμή!! Από την άλλη όμως είναι πολύ εύκολο να κινηματογραφηθούν όλες οι ενέργειες ενός ταραχοποιού πνεύματος…… σας παραθέτω στο τέλος του άρθρου κάποια βίντεο με ταραχοποιά φαντάσματα. Δυο από αυτά πρόκειται για εντεκάχρονο από την Τζαμάικα οπού δέχεται επίθεση από ένα ταραχοποιό φάντασμα αν και οι κινήσεις που γίνονται στο παιδί είναι βίαιες κάποιοι ακόμα αναρτιούνται αν είναι αληθινό το γεγονός ή τα δημιουργεί ο μικρός!! Δείτε το εν λόγο βίντεο και τα αποτελέσματα είναι δικά σας!!!

Το άλλο βίντεο είναι πλέον αποδειγμένο ότι πρόκειται για μια περίπτωση ταραχοποιού φαντάσματος. Η περίπτωση αυτή έγινε στην Αγγλία το 1977 και είναι γνωστή ως<< green street ghost enfield >>. Είναι μια περίπτωση που απασχόλησε την αστυνομία δημοσιογράφους αλλά και την παραφυσική εταιρία Αγγλίας οπού όλοι αποφάνθηκαν ότι είναι πέρα για πέρα αληθινή!! Παραθέτω τρία βίντεο οπού δείχνουν κάποια από τα γεγονότα που έγιναν εκείνη την εποχή!! Επίσης θεωρείται ότι στις επίμαχες επικοινωνίες με το ταραχοποιό φάντασμα ή πνεύμα καταγράφηκε η φωνή όταν είχαν διάλογο μαζί του και είναι ως το E.V.P. που καταγράφηκε επίσημα!! Αν αντέχετε ψάξτε να βρείτε όλο το ρεπορτάζ που έγινε για αυτήν την περίπτωση που θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη για ότι πιστεύατε μέχρι τώρα!!! Επίσης είναι και η πρώτη επίσημη καταγεγραμμένη αναφορά χωρίς να αμφιβάλει κανείς από αστυνομία δημοσιογράφους αλλά και παραψυχολόγους!!!

Δ) Υπάρχουν φαντάσματα που δεν αφήνουν το μέρος τα οποία βρίσκονται όπως σπίτια, δρόμοι, πλοία, κάστρα, αποθήκες, βιομηχανίες, αυτοκίνητα, ακόμα και κάποια μέρη στην ύπαιθρο!!! Αυτά κάποιες φορές κάνουν την εμφάνιση τους με την ευκαιρία κάποιος να τα φωτογραφήσει και άλλες όχι!! Άλλες φορές μπορεί να γίνουν ταραχοποιά φαντάσματα τρομοκρατώντας όποιον πλησιάσει τα μέρη οπού βρίσκεται το φάντασμα, σηκώνοντας αέρα, ας είναι και σε υπόγειο οπού δεν δικαιολογεί να σηκωθεί τόσο δυνατός αέρας ή κουνώντας αντικείμενα ή καμιά φορά πετώντας αντικείμενα προς τους ανθρώπους!!

Ε) Υπάρχουν και τα φαντάσματα που είναι και αυτά συχνά οπού εμφανίζετε σαν ομίχλη διαφόρων διαστάσεων ή ακόμα και σε καπνούς από φωτιά………. αν και πολλές από αυτές είναι ψεύτικες σας παραθέτω μια η οποία είναι πέρα για πέρα αληθινή και την κατέγραψε ένας ρεπόρτερ την ώρα που ένας πυροσβέστης έριχνε νερό στην φωτιά!!! Δείτε αυτήν την απίστευτη φωτογραφία και αναρωτηθείτε το τι υπάρχει γύρω μας χωρίς να το ξέρουμε!!! Πολλοί είναι αυτοί που το χαρακτήρισαν ως δαίμονα της φωτιάς, μα είναι πολλοί λίγοι αυτοί που ήξεραν ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε μια παλιά αποθήκη οπού λέγεται ότι υπήρχε ένα ταραχοποιό πνεύμα. Η φωτιά προκλήθηκε από μια ντόπια όταν αποφάσισε να την κάψει γιατί κάθε φορά που περνούσαν τα παιδιά της μα και η ίδια δεχόταν επιθέσεις από μια ομιχλώδεις φιγούρα!!!








Η) Υπάρχουν και τα ενεργειακά φαντάσματα τα οποία όταν φωτογραφίζονται δεν υπάρχει τίποτα μπροστά από τον φακό όπως και με όλα τα αλλά φαντάσματα. Όταν πραγματοποιηθεί η φωτογραφία φαίνεται στο μέρος ότι τραβήχτηκε η φωτογραφία γραμμές σαν φωτιά οπού φτιάχνουν απίστευτες γραμμές και σχέδια!!! Κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν πρόκειται για φάντασμα ή κάτι άλλο!! Οι ερευνητές το έχουν ονομάσει ενεργειακά πνεύματα!!!







Κάποιοι μπερδεύουν τους σκιερούς με τα φαντάσματα λέγοντας ότι είναι φάντασμα, αυτό είναι λάθος τα φαντάσματα δεν είναι σκιερά, αν θέλετε ανατρέξτε στα άρθρα μου ΣΚΙΕΡΟΙ ή ΧΡΟΝΙΡ και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Κανένας με σιγουριά δεν μπορεί να πει τι είναι τα φαντάσματα, είναι ψυχές πεθαμένων ανθρώπων; Είναι οντότητες από άλλη διάσταση; Είναι κάποιοι που προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί με τους ανθρώπους; κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά!!!

Υπάρχουν επίσης φωτογραφίες από τότε που εφευρέθηκε η φωτογραφική μηχανή οπού και παραθέτω κάποιες στο άρθρο μου σε μια εποχή που δεν υπήρχαν ούτε τα εφέ αλλά ούτε και τα μοντάζ. Έτσι από τους ειδικούς που τις έλεγξαν θεωρούνται 100% γνήσιες!!!







Το θέμα των φαντασμάτων δεν τελειώνει εδώ αν θα ψάξετε και θα βρείτε κάποιες φωτογραφίες στο διαδίκτυο θα δείτε ότι υπάρχουν πολλές φωτογραφίες φαντασμάτων. Άλλες είναι με πρόσωπα αγριεμένα, άλλες με ήπια, άλλες με μετέωρα βλέμματα κ.τ.λ.

Εμείς δεν τελειώσαμε την έρευνα μας σε αυτό το τεράστιο ζήτημα θα επανέλθουμε στο μέλλον με περισσότερα στοιχεία!!! Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!


YouTube Preview ImageYouTube Preview ImageYouTube Preview Image YouTube Preview ImageYouTube Preview ImageYouTube Preview ImageYouTube Preview ImageYouTube Preview ImageYouTube Preview ImageYouTube Preview ImageYouTube Preview ImageYouTube Preview Image




twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin