menu

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!! ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΝΙΘΟΜΙΜΟΣΑΥΡΟΣ!!!!!

Αυτό είναι ένα βίντεο το οποίο και έδωσε στην δημοσιότητα η Wikileaks όπου και είχε στην διάθεση του η K.G.B. και για το οπoίο έχει ενημερωθεί Βλάντιμιρ Πούτιν όταν ήταν διευθυντής στην υπηρεσία, πρόκειται για ένα πραγματικό ζωντανό δεινόσαυρο που πιάστηκε στην βίντεο ΤΑΙΝΙΑ!

Ο κ. Julian Assange, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος στην εξορία, έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή και την αρτιμέλειά του για να μας φέρει αυτό το εξαιρετικό βίντεο υψηλής διαβάθμισης όπου δείχνει ζωντανό έναν ορνιθομιμόσαυρο!!!! Το βίντεο χρονολογείται γύρω στο 1967 και πιστεύεται ότι είχε παρακρατηθεί από την πρώην ΕΣΣΔ, όπου και είχε εκείνο τον καιρό εκστρατευτική στρατιωτική αποστολή στη Νότια Αφρική, παραδόθηκε στη Μόσχα και κρατήθηκε για πολλά χρόνια σε βαριά φυλασσόμενα “κρατικά μυστικά” βαθιά σε υπόγεια εγκατάσταση στην περίφημη Lubyanka (AKA γραφεία της KGB).

Από τότε έχει επιβεβαιωθεί ότι, Βλάντιμιρ Πούτιν Βλαντιμίροβιτς, μερίμνησε για την ευθύνη για την ασφάλεια και τη συγκράτηση του.

Ρώσοι αξιωματούχοι από καιρό θεωρούν ότι αυτό το βίντεο είναι από τα πιο απίστευτα βίντεο στην γη που δείχνει την ύπαρξη αυτού του ζώου απλά δεν μπορούν να ξέρουν πως ο κόσμος θα αντιδράσει με την κυκλοφορία του, αλλά και για το πώς να δώσουν στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχουν ακόμα τέτοια όντα.

Θα ήθελα να μεταφέρω την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μου στον Julian Assange και σε ολόκληρη την ομάδα AT WikiLeaks που διακινδύνεψαν την εξασφάλιση αυτού του αξιόλογου βίντεο, δεν είναι όλο το βίντεο μα το πλάνο όπου δείχνει το προϊστορικό ον.

Κρυμμένο για δεκαετίες στο πλαίσιο της “Διεύθυνση Ζ», στα γραφεία της KGB, στη Μόσχα!! Η Έκτακτη ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ανέφερε το ταμπελάκι όπου είχε η βιντεοκασέτα πάνω της η οποία είναι η αναμφισβήτητη κινούμενη εικόνα ενός ενήλικα ορνιθομιμόσαυρου από τότε οι Ρώσοι έκαναν έρευνες στην γύρο περιοχή της Αφρικής. Υπάρχουν πληροφορίες από Υψηλά ιστάμενα πρόσωπα τότε που λένε ότι βρήκαν μια είσοδο για την Μέση Γη όπου ενώ ενε τόσο φανερή δυσκολεύτηκαν πολύ για να την βρουν. Από τότε έγιναν 7 αποστολές των Ρώσων χωρίς να ξέρει κανείς το γιατί ….. Στην εν λόγο περιοχή έγιναν τότε οι πιο αιματηρές συγκρούσεις από τον εμφύλιο όπου και είχε ξεσπάσει. Σήμερα στην περιοχή αυτή υπάρχει η μεγαλύτερη Ρώσικη βάση όπου βρίσκεται εκτός της χώρας της. Άλλες πληροφορίες δεν υπάρχουν, δεν μιλάει κανείς για τίποτα παρά πάνω δηλώνοντας ότι δεν ξέρουμε τίποτα για την γη και το αν μιλήσουν σίγουρα θα τους σκοτώσουν.

Εδώ πρόκειται για μια κάλυψη για την ανακάλυψη εισόδου ή και χώρας της Μέσης Γης αλλά και για την θεωρία της Μέσης Γης όπου βγαίνει αληθινή όπου οι Ρωσικές αρχές είχαν κρύψει καλά όλα αυτά τα χρόνια!!!! Το βίντεο από την ημέρα που κυκλοφόρησε όσοι ειδικοί το έχουν δει δηλώνουν ότι πρόκειται για αυθεντικό και όχι παραποιημένο. Αυτό για όλους εσάς που θα πείτε ότι έχει παραποιηθεί ή πρόκειται για κάποια πλακά!!!! Ψάξτε στο διαδίκτυο να βρείτε της αναλύσεις από τους ειδικούς για να πειστείτε….. το βίντεο αυτό θεωρείται εξαιρετικά σπάνιο και έχει κατέβει πολλές φορές από το διαδίκτυο το βίντεο αυτό έχει την κωδική ονομασία << ΜΙΜΧ 67z >>. Εδώ δεν το παρατραβάμε εμείς αλλά η ίδια η φύση. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin