menu

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 72 ΤΗΣ SHAMBALLAH



Σε έναν υπόγειο κόσμο, υπάρχει ένα βασίλειο που λέγετε ότι κατοικούν υποχθόνιες δυνάμεις που επιβουλεύονται την ανθρωπότητα.
Το βασίλειο αυτό κυβερνάται από τους 72 Άτλαντες , με τους 10 αντιπροσώπους τους επί την Γή, τους αθάνατους.
.
.
Ο Χριστός , την εποχή που περπάτησε στην Γή, θέλησε να μεταδώσει στον άνθρωπο τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται στην ζωή, και για τι θα πρέπει να παλέψει. 
Είπε λοιπόν,
« Τι ωφελεί νά αποκτήσεις όλο το χρυσό της Γής αν είναι να χάσεις την ψυχή σου;»
Η ψυχή των ανθρώπων είναι η υπόθεση της διαμάχης ανάμεσα
στον Θεό και τον Σατανά. Το καλό και το κακό. 
Η αιώνια μάχη του Θεού με τον Σατανά.
Ποιος είναι όμως αυτός ο Σατανάς; Στο εσωτερικό κάθε πλανήτη υπάρχει το πύρ από το φώς του Ήλιου του πλανητικού συστήματος από τον οποίο εξαρτάται. 
Το φώς αυτό είναι η ψυχή του πλανητικού οργανισμού. Της ψυχής του πλανήτη, του εσωτερικού αυτού φωτός έχουν δώσει την ονομασία Ήλιος του Μεσονυκτίου. Με το φώς αυτού του Ήλιου εμψυχώνονται όλοι οι οργανισμοί του πλανήτη. 
Στον άνθρωπο , όπως είπαμε έχουμε αυτούς που διαθέτουν το θείο πύρ , και αυτούς που έχουν ολίγο πύρ. Δηλαδή αυτούς που έχουν φώς – ψυχή από τον Θεό Ήλιο της Δικαιοσύνης, και αυτούς που έχουν μέρος αυτού του φωτός από τον Ήλιο του πλανητικού μας συστήματος, γιατί όλοι οι Ήλιοι αποτελούν μέρος του Πρώτου Φωτός. 
Από αυτό το φώς εξαρτάται η ζωή. Αν όπως αναφέραμε στην αρχή του βιβλίου ή επανάσταση του Σατανά κατά του Θεού ήταν ή αποκοπή ενός μέρους του Θεϊκού Σύμπαντος, και ή πτώση είναι ή από το αποκομμένο τμήμα δημιουργημένο νέο σύμπαν έξω από το αρχικό «Όλον», τότε αυτό πού θα πρέπει να χαρακτηρίζουμε σαν ιδέα του «Σκότους», δεν είναι άλλο από αυτό το αποκομμένο νέο σύμπαν. 
Μέσα σε αυτό υπάρχουν και τά δύο είδη ανθρώπων. Των έλλογων και των άλογων.
Οι δεύτεροι τείνουν προς το ζώο, ενώ οι πρώτοι προς τον Θεό.
Παιδιά του Σατανά είναι οι εναπομείναντες και διασωθέντες Άτλαντες από την πρό 12000 χρόνων καταπόντιση της ηπείρου τους. 
Ζούν σε μια υπόγεια πολιτεία , ένα βασίλειο κάτω από την γή, στην οποία εικάζεται ότι ακόμα και σήμερα όχι μόνο κατοικείται , αλλά ότι ακόμα είναι ένα ισχυρότατο βασίλειο το οποίο λέγεται ότι ελέγχει τις κυβερνήσεις του πάνω κόσμου. 
Του κόσμου μας.
Αυτοί , όπως έχουμε κάνει και ποιο πάνω αναφορά, είχαν την γνώση και κατεύθυναν την ενέργεια της Γής, του εσωτερικού της φωτός, ούτως ώστε τους δινόταν η δυνατότητα μέσω της κατοχής αυτής της δύναμης να μιμούνται την φύση. 
Έτσι δημιούργησαν το πλαστό γένος , και γι αυτό τον Ατλάντα Προμηθέα ονομάζουν και Σατανά.
Σε αναφορές , μέσα από μύθους και θρησκευτικές δοξασίες, υπάρχει και η εξιστόρηση της πτώσεως του Εωσφόρου στην Γή. Λέγετε πώς σαν πύρινη δύναμη έπεσε από τον ουρανό και βυθίστηκε στα Τάρταρα όπου έμεινε για πάντα εγκλωβισμένος εκεί. Από το κέντρο της Γής αποπλανεί τις ανθρώπινες συνειδήσεις και αρπάζει τις ψυχές. 
Θα μπορούσαμε όμως να συνταιριάξουμε τον παραπάνω μύθο , με μια υπόθεση μέσα από την οποία προκύπτει το εξής . Όταν κάποτε οι Άτλαντες , με την γνώση και την χρήση του δημιουργικού φωτός, του Ελεύθερου Πεδίου Δημιουργίας, θέλησαν να γίνουν θεοί και να κάνουν τον δικό τους κόσμο {σαν την Εωσφορική ανταρσία} μέσω της μίξεως και μεταλλάξεως των ειδών των όντων, όταν δηλαδή έφτιαξαν το δικό τους ανθρώπινο κατασκεύασμα, ήρθαν σε ρήξη με τους ουράνιους επιστήμονες , εκ της οποίας προήρθε η δια παντός αποκοπή τους και πρόσβασή τους στο Θεϊκό πεδίο δημιουργίας. 
Αυτό προφανώς υπονοεί και ο μύθος με την αποκοπεί των γεννητικών οργάνων του Ουρανού από τον Κρόνο.
Έτσι , σε αυτό που έχουν τώρα πρόσβαση , είναι το μέρος του φωτός πού βρίσκετε στον υποχθόνιο χώρο , το οποίο χρησιμοποιούν και αποτελεί μια φοβερή δύναμη.
Στις παραδόσεις πολλών λαών ανά τον κόσμο, υπάρχουν συχνές αναφορές για υποχθόνιους ανθρώπους ή όντα .
Στους Σουμεριακούς μύθους γίνετε λόγος για την κούφια Γή, την Κούρ όπως την ονομάζουν , όπου υπάρχει το βασίλειο του Νεργκάλ και της Ερεσχιγκάλ , στο οποίο ζούν οι άνθρωποι – σκορπιοί, οι άνθρωποι – ερπετά και άλλα παρόμοια όντα . Παρομοίως στην Ινδία, υπάρχει η διάδοση πώς σε δύο υπόγειες πολιτείες κάτω από τα Ιμαλάια , κατοικούν οι σαυράνθρωποι Νάγκας. 
Λένε ότι αυτοί είναι μια πολύ ανεπτυγμένη φυλή που διαθέτουν υψηλή τεχνολογία . Πολλές αναφορές γίνονται επίσης για
αυτούς , πώς επιδιώκουν να απαγάγουν και να ζευγαρώνουν με ανθρώπους του κόσμου μας με σκοπό την δυνατότητα μετάλλαξής του είδους τους ώστε να μπορούν να ζούν στην επιφάνεια και στο φώς. 
Το παράδοξο είναι ότι Νάγκας λέγετε στα εβραϊκά το φίδι, και τα υβριδικά όντα που προκύπτουν από την ένωση των Νάγκας με τους ανθρώπους τα ονομάζουν Δράκους.






twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin