menu

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Top-10 UFO's & Aliens truth Ελληνικών φωτογραφιών


01. Το πιο διάσημο περιστατικό ΑΤΙΑ στον Ελλαδικό χώρο ήταν αυτό της Αταλάντης το 1990, με δεκάδες μάρτυρες, ελάχιστα συντρίμμια και μεγάλη έκταση καμένης γης.


02. Καλοκαίρι του 2001 στο χώρο των Στηλών του Ολυμπίου Διός δόθηκε μια συναυλία υπό την πλήρη χρηματοδότηση της NASA. Το όνομα της Μυθωδία. Σκοπός της, η αποστολή σήματος εικόνας και ήχου στο διάστημα. Ο λόγος, άγνωστος!


03. Στις 11/11/2007 ένας πιλότος της Ολυμπιακής Αεροπορίας έκανε αναφορά για ufo που πετούσε δίπλα του, λίγο πριν προσγειωθεί στην Αθήνα.


04. Στη Κρήτη, στον κόμβο της Γεωργιούπολης στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, ένα περίεργο κεφάλι πλάσματος (το παράξενο ον του Αποκόρωνα που μοιάζει εξωγήινο) έχει σκαλιστεί σε ένα βράχο, λίγα μόλις μέτρα από το ξωκλήσι του Αγίου Αντωνίου.


05. Καρέ από το video του αγνώστου αντικειμένου που εμφανίστηκε πάνω από την πόλη των Καλαβρύτων στις 14/3/2009 και η επεξεργασμένη μεγέθυνσή του.


06. Μια φωτογράφηση ιπτάμενου δίσκου στα Καριά Ολύμπου, τον Μάιο του 2010.


07. Μικρός στόλος ΑΤΙΑ κινείται πίσω από το κτήριο της Ιντεραμέρικαν στην λεωφόρο Συγγρού στις 26/3/2011, ακριβώς πάνω από τη Δάφνη.


08. ΑΤΙΑ πάνω από τον διαγωνισμό ραδιοερασιτεχνών που διεξήχθη στις 2/7/2011, στην κορυφή του Κιθαιρώνα, στη Στερεά Ελλάδα.


09. Το 1973 μία ομάδα στρατιωτών είχε ισχυριστεί ότι είχε δει ένα ΑΤΙΑ να εκρηγνείεται στην οροσειρά Τρόοδος της Κύπρου. Ένας από αυτούς κατευθύνθηκε στη περιοχή και σύλλεξε τα παραπάνω κομμάτια.


10. Υπάρχει αρχαία ιστορία ανάμεσα στους αρχαίους Έλληνες και στους εξωγήινους; Αν όχι, γιατί υπήρχε η αρχαιοελληνική λέξη ‘’ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ’’ γραμμένη στα συντρίμμια του ufo του Ρόσγουελ;




twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin