menu

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ο σεισμός που ερχετε , ο γραφικος που γραφει και το πεδιο δημιουργιας!



Κατοχικά νέα: Ένα παλιό άρθρο(28/01) προς επανάληψη ..έτσι ώστε να μην χαθεί η μάχη στην συνείδηση και στο πεδίο!!Είναι μηνες τωρα που απο εδω το φερνουμε απο εκει το φερνουμε σας αμολαμε για σεισμο, για το οτι οι ερευνητες του παραξενου κοιτανε προς τα εκει ,διαφορα αρθρα κοκ. Αλλα απο οτι φαινεται χρειαζεται πιο απολυτη δηλωση για να εμποδισεις να γραφτει το πεδιο απο τα λαμογια ερπετομορφα σαυρακια!! Οταν αρχιζεις κατι και το κανεις συνείδηση, οσο πιο πολυ το λαβουν τοσο πιο πολυ στερείς την δυνατοτητα αυτο να συμβει αν προκειται για στημενο σχεδιο! Ποιος νομος το αναφερει αυτο? κανεις νομος απο ολους οσους σε εχουν εκπαιδευση !! Ειναι ενας νομος ενος τρελου ερευνητη, ειναι ο δικος μου νομος και αν και θα μπορουσα να σου αποδειξω οτι υσχίει απολυτα δεν θα το κανω τωρα, αφηνω τις ελπιδες μου στην φαντασια σου και στην λογικη σου! Εχει ξεκινησει η γαζομηχανη , η μηχανη θανατου να χτυπα σταυροβελονιες στο αιγαιο , το χααρπακι,το εστιακο βαθος ειναι επι το πλειστων 10-13 χιλιομετρα...Και αυτο το εστιακο βαθος ειναι σημαδιακο για τα ερπετομορφα τερατακια !!
Ξεκαθαρα και γραφικα τωρα λοιπον , το πανε για σεισμο ΜΕΓΑ στο αιγαιο,το πανε να κανουν τις προφητειες αληθινες, οσο περισσοτεροι απο εμας το εχουμε αυτο ως γνωση τοσο πιο ευκολα θα τους ξανασταματησουμε!!



Δες τι λεει ο "δαιμονισμενος " ...βρισκει απολυτα την ιαπωνια ....τους λειπει η "προφητεια" του Αιγαιου!!!






Και λεω ξανα γιατι σταματηθηκαν περυσι 15 Αυγουστου, θα φωναζω ως το τελος οτι η μαχη των πυλων ειναι πρωτα απο ολα πνευματικη!!!! Θελουν βεβαια να κανουν και την θυσιουλα τους ωστε το ον που θα καλεσουν να ειναι μεγαλης δυναμης!!
Αν λοιπον δουμε καποιο πλοιο να βουλιαζει, καποιο αεροπλανο να πεφτει κοκ...αν δουμε πολλα θυματα , αν δουμε ατυχημα με παιδια τοτε να ειστε σιγουροι οτι το ηφαιστειο θα σκασει και θα ταρακουνησει την γη!! Απο την αλλη ομως εχουμε πολλους αγνοουμενους εξαφανισμενους ανθρωπους που ποτε δεν μαθαινουμε που πηγαν!! Αρα τα λαμογια μπορει το επικοινωνιακο - το γκλαμουρ της θυσιας να το πραξουν και στα υπογεια τους! Η Σαντορινη (διαβαστε με προσοχη και αφηστε το πως οδηγηθηκε σε αυτους τους σεινηρμους ο ερευνητης σε αυτο το ειδος ερευνας δεν χωραει η θετικη αποψη παρα μονο η χαοτικη-μην ξεχνατε μιλαμε για νεου ειδους επιστημη-τεχνολογια-τεραστια μυστικα) -Σαντα ειρηνη - και ολοι η συσχετισμοι ειναι κατι που ολοι πρεπει να κοιταμε...ξαναλεω οταν το κοιταμε με πληροφορια το εμποδιζουμε να συμβει ...γιατι το συμβαν πλεον δεν θα ανοιγη μια πυλη αλλα δυο πυλες...!!!! Πρακαλλλωωωωωω διαβαστε με την φαντασια και την καρδια σας....δεν υπαρχει τροπος να γραφθουν ολα γιατι ειναι απογορευτικο στο να λειτουργησουν!!!
Μεχρι σημερα εχουν βαρεσει καμια 50αρια σεισμοι , απο την αλλη στην ιταλια μιλανε ξεκαθαρα για αναμονη σεισμου και ενημερωνουν τους κατοικους...εγω λοιπον και οσοι το κοιταμε το θεμα γιατι μας ερχετε αμεσως στο μυαλο το ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ ...ηταν η θυσια τους αυτη? .... για να ξεκινησει το θεμα σεισμου?...
Οπως και να εχει με την κλασικη θετικη ματια ακρη δεν θα βρουμε μιας και τα συστηματα τους τωρα αρχιζουμε να τα ξεμπλεκουμε...το θεμα ειναι ενα και ειναι μεγιστο....ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-ΨΥΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ...


ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ...

STRANGER



Όσο κι αν θέλουμε να πιστέψουμε ότι εμείς υπερβάλουμε τα γεγονότα μας διαψεύδουν...Ο σημερινός σεισμός (μετασεισμός - προσεισμός κανείς δεν είναι σίγουρος) των 4.7 στην ίδια περιοχή ανάμεσα σε σαντορίνη και Χανιά αλλά και ο χθεσινός σεισμός στην Πάρμα στην Ιταλία των 5.4 μας διαψεύδουν μας λένε να μην κοιμόμαστε ήσυχοι και να μην χαϊδεύουμε αυτιά. Το χρονικό του Γενάρη με την σεισμική δραστηριότητα σε Ιταλία και Ελλάδα ξεκίνησε με την ανθρωποθυσία του Κονκόρντια. πολύ σύντομα τα νερά στη σαντορίνη έγιναν κόκκινα.... και ακολουθία σεισμών ξεκίνησε...2-3της κλίμακας ριχτερ...με κορυφαίους σεισμούς αυτούς της τελευταίας εβδομάδας. 64 σεισμοί στον ελλαδικό χωρο και ακολουθία σεισμων στη βόρεια Ιταλία. Τώρα γιατί κάτι μου λέει ότι το ναυάγιο της Σαντορίνης πριν μερικά χρόνια ήταν η αρχή.
Το να θέτουμε την πιθανότητα να ισχύει το εν λόγω σενάριο μας βοηθά στο λεγόμενο "ξόρκισμα του κακού". Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει ο συγκεκριμένος κίνδυνος που προωθείται ως ενέργεια από "κάποιους". Αποτέλεσμα είναι να λιγοστεύουν οι πιαθνότητες υλοποίησης του στόχου.
Επιπλέον μην ξεχνάμε τις ανθρωποθυσίες στους "θεούς" των ηφαιστείων των διαφόρων αρχαίων και "πρωτόγονων" λαών - Μάγιας, Αζτέκοι αλλά και αφρικανικές φυλές του Κιλιμάντζαρο. Μόνο που οι εν λόγω ανθρωποθυσίες είχαν στόχο να εξευμενήσουν το ηφαίστειο και όχι να το ενεργοποιήσουν. Τα φιδάκια μας προβαίνουν στο ανάποδο...
ΑΟΡΑΤΟΣ

Η ερευνα-δηλωση- αυτη εγινε σε συνεργασια του STRANGER KAI ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ



ΠΗΓΗ


twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin