menu

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΦΟΛΙΔΟΤOI-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΕΡΠΕΤΩΜΟΡΦΟΙ-ΣΑΥΡΗΤΕΣ!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΠΝΟΙ!!! ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ!!!!


Το θέμα των << Άυπνων >> ανήκει στους << Παρατηρητές >> οπού για όσους δεν το έχετε διαβάσει υπάρχει άρθρο για αυτούς οπού μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά. Σε αυτό το άρθρο υπάρχει ένα βίντεο ντοκουμέντο για όσους αρνούνται να πιστέψουν σε Παρατηρητές ή Άυπνους!!! Είναι ένα βίντεο το οποίο το πρώτο ανάρτησε συνεργάτης μας, δείχνει τον Πάπα τον σημερινό σε μια ομιλία του και μετέπειτα σε μια προσευχή, δίπλα του ακριβώς υπάρχει ένα κοριτσάκι μελαμψό το οποίο είναι μεταξύ 9 έως 11 χρόνων. Το κοριτσάκι αυτό κανένας δεν ήξερε πια είναι αλλά και ποιος το έβαλε αλλά και ποιος έδωσε την έγκριση να κάτσει δίπλα στον Πάπα (!!!!).

Όταν το δείτε το βίντεο αυτό θα εκπλαγείτε από το βλέμμα της μικρής αλλά και από τις γκριμάτσες που κάνει, μα το πιο απίστευτο που ούτε ο ίδιος ο Πάπας δεν μπόρεσε να εξηγήσει είναι η γλώσσα της που είναι απίστευτα μεγάλη και μοιάζει ακριβώς όπως των ερπετών!!!! Ο Πάπας δήλωσε ότι το κοριτσάκι αυτό δεν ξέρει ποιος το τοποθέτησε εκεί αλλά ούτε το ξανά είδε, δήλωσε επίσης ότι πολλά παιδία έχουν παραβρεθεί δίπλα του. Όσο για τα απίστευτα που δείχνει το βίντεο δήλωσε ότι είναι απλά ένα παιδάκι που βαριόταν εκείνη την ώρα και έκανε απλά γκριμάτσες για να του περάσει η ώρα (!!!) (;).

Γιατί κανένα από τα παιδάκια που έχουν παραβρεθεί σε όλους τους Πάπες αλλά και τον ίδιο δεν έχουν φερθεί με αυτό τον αλλόκοτο τρόπο; Το πρώτο βίντεο που ακολουθεί είναι το βίντεο για το οποίο σας αναφέρω, παίζει πρώτα στην κανονική του ροη, ύστερα σε πιο αργή κίνηση, και λίγο πιο μετά σε ακόμα πιο αργή κίνηση αλλά και κοντινό ζουμ για να μπορείτε να δείτε τις εκφράσεις της μικρής!!!!

Για εμάς δεν είναι τίποτα άλλο από έναν Άυπνο!! Έναν Άυπνο που κατέλαβε αυτό το κοριτσάκι μόνο και μόνο για να κάνει γνωστή την παρουσία του σε όλο τον κόσμο!!! Όχι μόνο την δικιά του γιατί εδώ και κάποια χρονιά υπάρχουν πολλά βίντεο με τέτοια περιστατικά. Είναι γνωστό σε πολύ κλειστούς κύκλους << ερευνητών >> ότι οι Άυπνοι έχουν υποτάξει ή κυριεύσει τους Δρακονιανούς οπού τους έχουν κάνει υποχείρια τους και εκτελούν τις διαταγές τους χωρίς καμία αντίρρηση. Είναι γνωστό ότι οι Ιλλουμινάτοι κρύβονται πίσω από τους Άυπνους και μετέπειτα πίσω από τους Μασόνους!!! Οι ηγέτες όλων αυτών των μυστικών εταιριών έχουν καταλειφθεί από Άυπνους μόνο και μόνο ή για να φέρουν τα πάνω κάτω στον πλανήτη γη και να κάνουν τους Παρατηρητές να υποφέρουν βλέποντας την γη να αλλάζει δραματικά!!

Δείτε την Ευρώπη τα τελευταία δυο με τρία χρόνια και θα καταλάβετε…. Εδώ θα σας τονίσω κάτι πολύ πρόσφατο. Στις 11/11/2011 δημιουργήθηκε η νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα με καινούργιο πρωθυπουργό!!! Το όνομα του είναι γνωστό σε όλους!!! Όχι μόνο αυτό αλλά ήταν αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής τράπεζας!!! Για εσάς ελπίζετε να τα πάει καλά και να φέρει κάπως καλύτερα τα πράγματα στην Ελλάδα….. δυστυχώς οι Άυπνοι μέσω των Ιλλουμινάτοι θα του δώσουν τέτοιες εντολές που θελημένα ή άθελα του θα περαστούν τέτοιοι νόμοι που θα τους δούμε στην πορεία και θα εκπλαγούμε όλοι!!!! Μα μην νομίζετε ότι είμαστε οι μόνοι, στις 12/11/20011 ο πρωθυπουργός της Ιταλίας παρατήθηκε (;) ή τον ανάγκασαν και στην θέση του μπήκε ένας άλλος κύριος με γνωστό όνομα ο οποίος ήταν μέχρι τότε επίτροπος της Ευρωπαϊκής ένωσης!!!!! Λέτε να είναι τυχαία όλα αυτά; Λέτε οι προφήτες η δικοί μας Άγιοι να είχαν κάποια δίκια σε πολλά από αυτά;………… θα δείξει. Εσείς που έχετε ασχοληθεί με την κρυφή αριθμολογία κάντε τις πράξεις σε αυτές τις δυο ημερομηνίες και θα καταλάβετε πολλά εσείς που δεν γνωρίζετε από αυτά λίγο υπομονή γιατί περιμένουμε και αλλά γεγονότα και θα σας τα δείξουμε όλα!!!!

Το μόνο που σας λέω είναι από εδώ και μπρος κοιτάτε τις εξελίξεις της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης και το τι έχει να γίνει στα επόμενα δυο με τρία χρόνια!!! Ελπίζω να βγω ένας άθλιος ψεύτης γιατί αν δεν βγω δυστυχώς έρχονται πολύ άσχημα πράγματα τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω επί του παρόντος!!

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ άλλο σε αυτό, τα παρακάτω βίντεο που ακλουθούν δείχνουν γνωστά πρόσωπα και μη οπού είναι Δρακονιανοί ίσως να τα έχετε δει ίσως και όχι, πρόσωπα όπως δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, δικαστικοί, πρωθυπουργοί, πλούσιοι και ότι κάθε εξής θέλετε. Σε κάποια βίντεο θα δείτε τα πρόσωπα κάποιων από αυτών να παραμορφώνονται μπροστά στην κάμερα, το πρόβλημα δεν είναι της κάμερας ή κάποιου τεχνικού προβλήματος ή tutorial effects, είναι πέρα για πέρα αληθινά. Οι παραμορφώσεις που γίνονται είναι από άτομα οπού έχουν καταλειφθεί από Άυπνους και όταν έρχονται ορισμένοι μπροστά σε κάμερες άθελα τους ή από την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που διαθέτουν ως όντα διαστρεβλώνεται η εικόνα του προσώπου τους……… μπορείτε τα βίντεο όποιος θέλει να τα ελέγξει να δει ότι δεν είναι παραποιημένα και ότι πρόκειται για αυθεντικά ότι ώρα θέλει….. με αυτό θα ασχοληθούμε άλλη φορά το πώς και το γιατί!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, αυτό το κάτι δεν πάει να πει ότι δεν υπάρχει!!!




INVISIBLE LYCANS TEAM!!!



twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin