menu

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Την ώρα που έπαιζαν χαστούκια στα ΜΜΕ ... έξω μας ψέκαζαν ασταμάτητα!!! Ακραίοι αεροψεκασμοί με περίεργες ''σφαίρες'' στη Λάρισα 7-6-20123η ημέρα αεροψεκασμών στην πολύπαθη και κατοχική Λάρισα, όπου ψεκάζουν και το βράδυ χωρίς σταματημό! οι αποκλειστικές φωτογραφίες που ακολουθούν είναι καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας και όπως θα αντιληφθείτε είναι άκρως σοκαριστικοί. Τα καθάρματα της NWO έχουν....
βαλθεί να μας ξεκάνουν δοκιμάζοντας νέα είδη αεροψεκασμών που όσο φθάνουμε στις εκλογές θα ενταθούν, με σκοπό τον έλεγχο του νού μας, μέσω nanobots και προφανώς την διαγραφή μέρους της μνήμης μας (καθόλου τυχαίο).

Αρχίζουμε με την πρώτη φωτογραφία που δείχνει την αρχή του ψεκαστικού προγράματος. 
παρατηρήστε τον ουρανό που δεν έχει ούτε σύννεφο αλλά έχει την πρώτη χημική ''ουρά''.


Η μία χημική ''ουρά'' γίνεται δύο και μετά τρεις και πάει λέγοντας...Όλες αυτές οι ''ουρές'' ανοίγουνε με την ώρα και σχηματίζουν ένα μικρό στην αρχή, αλλά εν συνεχεία τεράστιο '' δίχτυ '' που απλώνεται πάνω από όλη την πόλη!
προσέξτε τον τρόπο που στήνονται και ανοίγουνε ....
Συνέχεια δημιουργούνε καινούριες γραμμές! Περίεργη ''φούσκα'' η επόμενη...

Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι πως ενώ όλες τις προηγούμενες ημέρες βλέπαμε τα αεροπλάνα να μας ψεκάζουν, την χθεσινή ημέρα ΔΕΝ είδαμε ούτε ένα, τίποτα!
Μόλις όμως βάλαμε την κάρτα μνήμης στον υπολογιστή για να δούμε τι τραβήξαμε, είδαμε με έκπληξη πως πιάσαμε 3 σφαίρες/Α.Τ.Ι.Α. ή οντότητες (δεν γνωρίζουμε τι είναι) !!!
Τις 2 τις έχουμε σε βίντεο (και σε καρέ στο τέλος του άρθρου) όπου φαίνονται ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως έχουν υλική υπόσταση, κίνηση (μη φυσική) κλπ. και σε αυτή που ακολουθεί (στην επόμενη φωτογραφία) δεν έχουμε ιδέα τι είναι ή αν είναι απλά μια αντανάκλαση του φακού στην κάμερα. Δείτε την και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Εδώ ίσως να υπάρχει και η χρήση του HAARP που σε συνδυασμό με τουςαεροψεκασμούς κάνει ένα ''θανατηφόρο κοκτέιλ'' !!! Δείτε τι γίνεται! 
Μία ιδιότητα από τις πολλές των αεροψεκασμών είναι να μας κρύβουν τον ήλιο και την πολύτιμη για μας βιταμίνη D. Δυστυχώς απ' ότι βλέπουμε δεν ενδιαφέρονται και πολλοί για την ζωή τους και γι' αυτό δεν υπάρχουν και μαζικές διαμαρτυρίες σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως είναι η υγεία!Με ποιο δικαίωμα μας ψεκάζουν τόσα χρόνια;
Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να αλλοιώνουν τον καιρό μας, να μας ψεκάζουν με βαρέα μέταλλα, να μας ψεκάζουν με νανοτεχνολογία που ελέγχει το μυαλό μας;;;
Όποιος ελέγχει τον καιρό και τον άνθρωπο είναι θεός;
Την έχουν δει θεοί και μεις τα προβατάκια τους;
Ίσως....

Αλλά τα πρόβατα ξύπνησαν και είναι έτοιμα να σας γαμήσουνε το σπίτι (NWO) φονιάδες νεοταξίτες-παγκοσμιοποιητές! 

Είστε τόσο τρελαμένοι όσο είμαστε και μεις; 
Αν ναι ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ !!!

Προωθήστε και αφυπνίστε με την σειρά σας πριν να είναι αργά. 


Δείτε και 5 καρέ από το βίντεο 25 δευτερολέπτων που έχουμε, με αυτές τις μυστήριες σφαίρες ΑΤΙΑ. 
Στο βίντεο HD φαίνονται πολύ καλύτερα βέβαια ;-)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 23-04-2012 ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΧΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΑΠΩΤΥΠΩΘΗΚΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑΣ ΜΠΛΕ <<ΜΠΑΛΑΣ>> ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΟΦΘΑΛΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ i PHONE ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ.
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΤΟΝΑ ΜΠΛΕ ΚΟΥΚΙΔΑ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΤΡΑ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΝΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΣΤΟ ΦΑΚΟ, ΜΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΞΑΝΑ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ, ΚΡΑΤΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΗΞΕΙ...

ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin