menu

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΖΟΜΠΙ!;! ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ!!!

Λοιπόν, μπορεί να είστε συγκλονισμένοι – Σοκαρισμένοι – μετά από αυτό το άρθρο μα όπως και να έχει είναι η ωμή αλήθεια από μια ερεύνα ενός πανεπιστημίου όπου η φήμη του είναι τεράστια και αυθεντική στο θέμα ερευνών!! Η έρευνα αυτή ως εκ τούτου, μπορεί κανείς να υποθέσει, είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη είναι απροετοίμαστο αν ή μάλλον ή όταν γίνει η αποκάλυψη των ζόμπι !!!! 

Αυτό είναι το πόρισμα του πανεπιστημίου Οξφόρδης, η οποία αποδεικνύεται και δεν είναι κάποια σκιερή Εγγλέζικη πλάκα, αλλά για πραγματικότητα, του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στην Αγγλία. Όπως γνωρίζουμε από ιστορικά ντοκουμέντα, όπως η ταινία Shaun of the Dead!!!! 




Όλα ξεκίνησαν όταν μελετητές της Οξφόρδης χρησιμοποίησαν μια λέξη-κλειδί για την αναζήτηση « ζόμπι», για να δημιουργήσουν ένα χάρτη (πάνω) που “οπτικοποιεί τις απόλυτες συγκεντρώσεις των αναφορών στη βάση δεδομένων του Google Maps.” Όπως μπορείτε να δείτε, η ΗΠΑ η Ευρώπη, η Ιαπωνία και τμήματα της Αυστραλίας είναι οι περιοχές του πλανήτη με πολλές αναφορές από ζόμπι ή από αρρώστιες που τους αναφέρουν έτσι ή από τα λεγόμενα και τρομακτικά ναρκωτικά « ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ » μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στα άρθρα μου. 

Στον υπόλοιπο κόσμο λένε οι μελετητές του πανεπιστημίου υπάρχει πλήρη άγνοια με την υπόθεση των ζόμπι ( νεκροζώντανους ) και ότι καμία χώρα δεν το παίρνει στα σοβαρά ότι μπορεί να υπάρξει μια « αποκάλυψη » και να χαθεί όλη η ανθρωπότητα από κάτι τέτοιο: 

Ο χάρτης αποκαλύπτει δύο σημαντικές χωρικές κατανομές. Πρώτον, μεγάλο μέρος του κόσμου δεν έχει κανένα περιεχόμενο που παραπέμπει σε “ζόμπι” απολύτως. Δεύτερον, οι υψηλότερες συγκεντρώσεις των ζόμπι στο Geoweb βρίσκεται στον κόσμο με τους αγγλόφωνους, ιδιαίτερα στις μεγάλες χώρες. 

Τα αποτελέσματα παρέχουν είτε ένα τραχύ πληρεξούσιο για το ποσό της αγγλικής γλώσσας με περιεχόμενο δείκτη πάνω από τον πλανήτη μας, ώστε να προσφέρουν μια έγκαιρη προειδοποίηση στις γεωγραφικές περιοχές για την επικείμενη αποκάλυψη των ζόμπι. 

Προειδοποιήστε! Αν ο Τρίτος Κόσμος ελπίζει να επιβιώσει, καλύτερα ας αρχίσουμε την οικοδόμηση μιας σωρού; εμπορικά κέντρα


Τι ακριβώς είναι ένα ζόμπι και γιατί το CDC προειδοποιούν για τα Zόμπι!!! 

Η αλήθεια Άρνησης, πλήρως κατανοεί το σκεπτικό πίσω από αυτή την προειδοποίηση. Σε γενικές γραμμές, η ιστοσελίδα του CDC είναι πραγματικά μια ιστοσελίδα, που αναφέρονται τα πάντα, από το κοινό κρυολόγημα ως σε θανατηφόρους ιούς. Τότε γιατί η ξαφνική ανάγκη να προειδοποιήσει το κοινό για τις πιθανές καταστροφικές ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης μιας επιδημίας Zombie, μήπως πρόκειται για ένα αστείο; Δεν νομίζω. 

Έχουμε αναφερθεί σχετικά με την ασθένεια των « ΜΟΡΓΓΕΛΟΝΣ » αρκετό καιρό τώρα, που πρόκειται για μια φοβερή ασθένεια κατά την οποία ο ασθενής έχει άσχημες εμπειρίες πόνου που προκαλείται από συνθετικές ίνες, ξενιστής – νανοτεχνολογίας – κάτοικος, ο κύριος υποδοχής είναι το ανθρώπινο σώμα. Οι συνθετικές ίνες προκαλούν ξεσπάσματα που προεξέχουν από το δέρμα, προκαλώντας επώδυνες πληγές, εξανθήματα. Η υπερβολική φαγούρα και κάψιμο, τρομάζεις, και μια γενική ψυχολογική κατάθλιψη για να το ολοκληρώσει. Η ασθένεια από μόνη της δεν ήταν μόνο ανίατη, αλλά και η ιατρική κοινότητα σε όλο τον κόσμο είπαν να μην την αντιμετωπίσουμε. Στην Καρολίνα ο Κάρτερ Σάιπρους έχει μελετήσει τα Μόργγελονς και λέει ότι και αυτός είναι ένας πάσχων. Μας είπε ότι έχει δοκιμαστεί σε εκατοντάδες ασθενείς, και 8 στους 10 από αυτούς είναι θετικοί στον έλεγχο για τη νόσο. Μια αληθινή Sci-Fi φρίκη του ανθρώπινου σώματος στη πιο απίστευτη μετάλλαξή του. 

Θα μπορούσε αυτό να είναι μια νέα και πολύ πραγματική “ζόμπι” γενιά; 

Τι γίνεται με τα εμβόλια για τους ιούς, που φαίνεται να προκαλούν τα ίδια αποτελέσματα, δηλαδή της μετάλλαξης; Πρόκειται για μια προγραμματισμένη ΤΩΡΑ προσπάθεια να σβήσουν το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού, και αν όντως αυτές οι μέθοδοι προκαλούν ζόμπι, τότε θα μπορούσε αυτό να είναι η τελική δολοφονία, όπου τα ζόμπι θα « καθαρίσουν » τον πλανήτη; 

ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ: 

Το 2011, οι κρατικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο είναι σε ετοιμότητα με τίτλο όπου υπάρχει ιστοσελίδα με προειδοποιήσεις ετοιμότητας, συμπεριλαμβανομένων της NASA, το CDC, και των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλες τις ΗΠΑ. Γιατί; Μη δουν κάτι που προέρχονται ή έχουν τις εξουσίες που πραγματικά πρέπει να προγραμματίσουν στο τι πρόκειται να έρθει; 

Είναι αυτό το μεγάλο φινάλε, η βέλτιστη τακτική φόβου; 

Αυτό το ερώτημα παραμένει άγνωστο, αν και παρά την αντιπαράθεση, η άρνηση Αλήθειας έχει στη διάθεση σας μια λίστα σε ετοιμότητα, ανεξάρτητα από τα επερχόμενα γεγονότα, να είναι ή να μην είναι έτσι. Ερευνούμε αυτή την υπόθεση σε αυτό το σημείο ώστε « Καλύτερα να είναι ασφαλές από θλιβερό ». 

Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: 

Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) στην Ιστοσελίδα Zombie Apocalypse http://blogs.cdc.gov/publichealthmatters/2011/05/preparedness-101-zombie-apocalypse/

Ίσως όπως λένε οι επιδημιολόγοι τελικά ο αφανισμός της ανθρωπότητας να έρθει από μια φονική πανδημία!!!! μην ξεχνάτε ότι το 2012 πλησιάζει στο τέλος του σιγά σιγά….. γιατί η παγκόσμια κοινότητα φοβάται για μια πανδημία νεκροζώντανων που την ονόμασαν « Αποκάλυψη των Ζόμπι »; Ξέρουν κάτι ή θα το δημιουργήσουν όπως τα « Παιδιά της Ουγκάντας » ή τα « Άλατα Μπάνιου » ή κάτι καινούριο ετοιμάζουν ή μήπως είναι ένας παγκόσμιος τρόμος για να περάσουν τα μικροτσίπ σε όλους τους ανθρώπους ως λύση όλων αυτών; θα δείξει….. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και θυμάστε. 

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!! 






twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin