menu

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

MIA ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ!!;!! Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΡ!!;!!


 Χθες και προχθές δυο αναγνώστες μας ο JORO και ο SEARCHER μας έστειλαν ένα βίντεο από κάμερας ασφαλείας της τροχαίας οδικού δικτύου στην Κίνα. Στο καταγεγραμμένο αυτό βίντεο που κάνει το γύρω του κόσμου έχει αφήσει πολλούς πολίτες από όλο τον κόσμο άναυδους βλέποντας το. Υπάρχουν τόσο παράξενα πράγματα στον πλανήτη μας τα οποία είναι ανεξήγητα προβληματίζοντας κατά πολύ τους ανθρώπους με το να σκέπτονται το αν είναι αληθινά ή όχι.
Βλέπετε προτού ανακαλυφθεί το ίντερνετ πολλοί άνθρωποι τα έβλεπαν τα παράξενα γεγονότα μα σε ποιον να τα έλεγαν…. .και σήμερα ακόμα οι ποιο πολλοί είναι ανώνυμοι ή με ψευδώνυμο που ανεβάζουν τα κάθε είδος παράξενα βίντεο….. ξέρατε ότι μόνο τα βίντεο με παράξενα θέματα ή μεταφυσικά ανεβαίνουν στο διαδίκτυο από ίντερνετ-καφέ διότι φοβούνται να το κάνουν από το σπίτι τους. Έτσι τώρα έχουμε μια πληθώρα από εκατοντάδες βίντεο αλλά και έχουμε ταυτόχρονα και εκατοντάδες ψευδή βίντεο που δύσκολα αναγνωρίζονται στο αν είναι αληθινά.
Στο εν λόγο βίντεο που μας παρότρυναν να το δούμε οι δυο αναγνώστες μας θα έλεγε κανείς ότι είναι μια καλοστημένη φάρσα από διάφορους μάστερ στο είδος τους τα λεγόμενα virtual efect!!! Δεν είναι όμως για πολλούς και διάφορους λόγους!!! Η κάμερα είναι της τροχαίας έτσι δεν μπορεί κάποιος να επέμβει. Θα μου πείτε αν το πήραν το βίντεο και το επεξεργαζόταν; Σίγουρα θα μπορούσε να το αλλάξει!!! Το πρωτότυπο όμως βίντεο το έχει η τροχαία της πόλης και είναι έτσι ακριβώς όπως εμφανίζεται!!!!
Ας δούμε λίγο το βίντεο:
 Είναι η κάμερα 64 που κατέγραψε το όλο συμβάν, βλέπουμε τον ποδηλάτη που περνά τον δρόμο ( τρίκυκλο με καρότσα ) και αμέσως το φορτηγό που έρχεται με απίστευτη ταχύτητα, το βλέπει τελευταία στιγμή και βλέπουμε ότι παίρνει μια κλίση προς τα δεξιά που σημαίνει ότι πατά τα φρένα του, αμέσως από το πουθενά μια γυναίκα την τελευταία στιγμή πριν την σύγκρουση εμφανίζεται τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα και πιάνει τον ποδηλάτη όπου και εξαφανίζονται και μεταφέρονται στην πλευρά του δρόμου όπου είναι το φορτηγό σώοι και αβλαβείς!!!!! Το φορτηγό συνεχίζει ανενόχλητο την πορεία του και σταματά. Ο οδηγός πανικόβλητος κατεβαίνει και ψάχνει σαν παλαβός τον ποδηλάτη. Από την πλευρά του ποδηλάτη η κοπέλα φαίνεται να αφήνει κάτι στην καρότσα και φεύγει χωρίς να μιλήσει σε κανέναν ο ποδηλάτης φαίνεται να κουτσαίνει που σημαίνει ότι το φορτηγό πρέπει να τον χτύπησε για κλάσμα δευτερολέπτου, αν δείτε την πορεία του φορτηγού είναι ακριβώς επάνω στον ποδηλάτη ……… αν προσέξετε θα δείτε ότι εκεί που ήταν ο ποδηλάτης έχει γίνει ένας μεγάλος κύκλος καψίματος στην άσφαλτο…. που σημαίνει δυνατή ενέργεια…..
Το τι έγινε μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε!!!
Α) Ένα Χρονίρ να ευαισθητοποιήθηκε και να ήθελε να σώσει τον ποδηλάτη!!!!
Β) Ζωντανό πείραμα τηλεμεταφοράς: Δηλαδή να έχουν φτιάξει μια μηχανή τηλεμεταφοράς και να το δοκίμασαν εκείνη την στιγμή και ο μόνος που να ήξερε ότι θα γινόταν να ήταν η γυναίκα όπου θα είχε και τους κατάλληλους πομπούς επάνω της για να ενεργοποιηθεί η μηχανή. Έτσι θα έχουν την τηλεμεταφορά σε βίντεο για να δουν πόσο επιτυχής ήταν…… λίγο τραβηγμένο αλλά μπορεί και αληθινό!!!!
Γ) Να πρόκειται για μια καλοστημένη φάρσα και να έχουν προσθέσει όλες τις λεπτομέρειες που να το κάνει τόσο αληθινό…….
Εγώ!!!! Πιστεύω ότι πρόκειται για Χρονίρ που για άγνωστο λόγο σώζει τον άμοιρο ποδηλάτη!!!!
Υπάρχουν και άλλα βίντεο τηλεμεταφοράς όπου τα έχουν ονομάσει εξωγήινοι κάνουν τηλεμεταφορά και άλλες ονομασίες. Εμείς πιστεύουμε ότι πρόκειται για Χρονίρ που δεν ήθελαν η κάμερα να τους εντοπίσει, ακόμα το πώς τηλεμεταφέρονται δείχνει την θεωρία μας περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μου για τους << ΧΡΟΝΙΡ >>!!!!
Άλλα βίντεο τηλεμεταφοράς:
Στα πρώτα αυτά βίντεο δεν χιάζεται να κάνω καμία περιγραφή γιατί γίνεται από τον ίδιο που ανέβασε το βίντεο, το δεύτερο γίνεται η ανάλυση όπου ταιριάζει τα πάντα με τους Χρονίρ!!! Αυτά τα 4 βίντεο πρόκειται για τον εξωγήινο Μπιλού όπως τον έχουν ονομάσει στην Βραζιλία μα όπως θα δείτε έχει πολύ παράξενη όψη…… αν ψάξετε στην τιτανομαχία –μυθολογία μας σε σοβαρές εγκυκλοπαίδειες θα δείτε ότι αναφέρουν για τα Χρονίρ ή Χρόνιους και τους δίνουν την περιγραφή αυτή, ίσως είναι το μοναδικό Χρονίρ που εμφανίζεται με την πραγματική του εμφάνιση!!!!
Άλλα βίντεο τηλεμεταφοράς:
Είναι τα βίντεο από έναν καλό μας φίλο που αμφισβητείτε ότι έχει καταφέρει και έχει βρει αυτό το αντικείμενο όπου και μπορεί και τηλεμεταφέρεται. Εδώ η διαφορά είναι ότι παίρνει πολύ ώρα μέχρι να τηλεμεταφερθεί….. αλλά γίνεται. Ενώ στους Χρονίρ γίνεται αμέσως!!!! Για τον καλό μας φίλο Dr Jonathan Reed δεν θα πω τίποτα άλλο από συναδελφική αλληλεγγύη αλλά και επειδή έχουν ειπωθεί τόσα πολλά για αυτόν!!!! Εμείς σεβόμαστε το έργο του απόλυτα και δεχόμαστε ότι έχει πει μέχρι σήμερα………
Βίντεο που δείχνουν ότι η τηλεμεταφορά έχει ανακαλυφθεί όχι βέβαια σε ανθρώπους και είναι ακόμα στα σπάργανα!!!!
Βέβαια κανένα τίποτα δεν έχει να κάνει με την τηλεμεταφορά των Χρονίρ αυτό γιατί τα Χρονίρ έχουν γεννηθεί έτσι, αυτή είναι η ιδιότητα τους να γίνεται μέσω της σκέψης και όχι μέσω συσκευής……. Τέλος πάντων αυτό βέβαια είναι μια ιστορία που θα κρίνεται εσείς αν είναι αληθινή ή όχι, για εμάς είναι αληθινό, τα βίντεο των Χρονίρ πάντα αλλά και τα υπόλοιπα……. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!




twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin